RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dallas snudde til seier

VANT: Dallas Cowboys snudde til seier.
VANT: Dallas Cowboys snudde til seier. Foto: Sarah Glenn (AFP / NTB scanpix)
Klar for kvartfinale.

Dallas Cowboys kjempet seg tilbake fra en tung start og er klare for kvartfinalen i NFL etter 24-20 seieren over Detroit Lions natt til mandag.

Etter den første av fire omganger lå Texas-laget under 0-14. Lite tydet på at de skulle ta seg til kvartfinalen for første gang siden 2009.

Men etter å ha vunnet 7-3 i begge de neste omgangene, lå alt til rette for dramatikk på Cowboys Stadium. Da det gjensto drøyt to minutter på kampuret sørget en touchdown av Terrance Williams for Dallas-ledelse for første gang i kampen.

Detroit, som ikke har vunnet en sluttspillkamp siden 1991, maktet aldri å komme tilbake og Dallas kunne til slutt juble for avansement. De møter nå Green Bay Packers i kvartfinalen.

I den søndagens andre kvalifiseringskamp mellom Indiana Colts og Cincinnati Bengals dro vertene det lengste strået. Etter en jevn første omgang, økte Colts jevnt og trutt gjennom kampen. Da sluttsignalet lød var stillingen 26-10.

Slik spilles kvartfinalene:

Lørdag 10. januar: New England Patriots – Baltimore Ravens, Seattle Seahawks – Carolina Panthers.

Søndag 11. januar: Green Bay Packers – Dallas Cowboys, Denver Broncos – Indiana Colts.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere