RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dama til Tor

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Supertalentet Lannem Silje tar opp kampen med gutta i svensk kaldblodskriterium og ryktene går om fantastiske treningsjobb.

Sportspill opplevde en fantastisk lørdag på Forus sist helg, når to av våre andelslag på Eksperten gikk inn med syv rette, og de utbetalte rundt 230.000 kroner hver seg. I tillegg fikk vi seks rette på så og si samtlige andelslag, og totalt spilte vi inn herlige 650.000 kroner!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag sa det pang igjen, Espen Edvardsens største V75-forslag her på Nettavisen gikk inn med sju rettre og en bråte seksere og betalte tilbake ca 13 000 kroner. På Eksperten ble det aldeles vilt. Hele 32 av Nettavisen/Sportspills andelslag gikk inn med sju rette som hver seg betalte tilbake ca 12500 kroner.I tillegg ble det en rekke seksere utover dette og totalt sopte vi med oss ca 400.000 kroner fra lørdagens V75 på Biri.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Espen Edvardsen leverte også strålende tips til Bjerke onsdag. Hans hovedbanker 7 Global Oracle innfridde i V65-2. De som kjøpte andel i Folkebongen Bjerke på Eksperten (25 andeler a kr 200) kunne smile i kveld. Der ble det seks rette og med en sekser og 25 femmere ble det totalt 107.897 kroner tilbake og hver andelseier kunne dermed hente ut 4315 kroner på en investering på 200 kroner. I tillegg ble det en femmer på hele 24 andelslag, mens to andelslag inneholdt to femmere og totalt ble det hele 162.700 kroner tilbake på andelslagene på Eksperten i kveld.

Bare den siste uken har Nettavisens traveksperter spilt inn over 1,3 millioner kroner på Eksperten. Mandag er det herlige jackpotkroner å spille om både under V65-løpene på Leangen og ikke minst under V64-løpene på Mantorp. På Leangen er det 494.558 kroner ekstra i sekserpotten, da det ikke ble utbetaling for fem rette på Biri søndag. På Mantorp er det hele 1.633.460 SEK ekstra i sekserpotten, da det ikke ble utbetaling for fire rette på Åmål søndag.

Innleveringsfrister Dannero
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Norsk dominans på Dannero
Men før dette skjer mandag kveld, skal vi gjennom både V4 fra Dannero og lunsjtrav fra Forus. Så sent som fredag tok de norske hestene grovt for seg i svensk kaldblodsderby. I den åpne klassen ble det norsk dobbeltseier når Jan Roar Mjølnerøds herlige fireåring, Hellin Faxen, vant uforskammet enkelt og hentet hjem 700 000 SEK til Halden. Myr Faksen var like god toer og tok med seg 350 000 SEK. I Derbystoet vant likeså godt Eldjenta og Bjørn Garberg og tok med seg 450 000 SEK over grensen.

Mandag er det dags for kvalifiseringer til svensk Kaldblodskriterium og de norske hestene er i førersetet også her. Det skal kjøres fire kvalløp på Dannero i ettermiddag og begge de kvalløpene i den åpne klassen er innenfor V4-veddemålet.

Enorm fart
Ola M. Skrugstad og hans 2 Lannem Silje kunne valgt hoppeavdelingen, men de har valgt å gå ut i den åpne klassen. Det kan vi godt forstå etter å ha sett hoppas fantomløp på Bergsåker 1. juli. Stod riktignok alene på strek den dagen, men var nesten lenger foran konkurrentene i mål. Ryktene kan fortelle om noen usannsynlige startvognprøver den siste tiden og er Lannem Silje slik hun var sist på Bergsåker, så banker hun gutta lett her. 148-oddseren fra Jarlsbergs sommertrav 3 Ekeld og gode 5 Ness Tjo Brage er med i det samme kvalløpet, men må de trolig konsentrere seg om andreplassen. 2 Lannem Silje blir vår V4-banker på Dannero mandag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En luring fra Hadeland
Den godeste Eldar Harviken er på plass i det andre kvalløpet (V4-3/DD-2) med sin egen 10 Trysilbjønn, men vi tror det kan være en favoritt i fare. Vidar Hop brukte alle sine knep for å vinne med hesten nest sist, dog uten å imponere. Heller ikke sist var Trysilbjønn som best og bakspor er heller ikke noe pluss for offensive Harviken. Veldig spennende i dette løpet er 6 Jarli Svarten og Per M. Hvattum. Heller ikke Jarli Svarten var som best sist på Jarlsberg, men Jarli Svarten har rukket å avsløre både talent og fart. Ikke utenkelig at Hvattum kan få tet her. Vi varsler og synes femtevalget er svært spennende i V4-3 og setter et helfrekt DD-spill med Jarli Svarten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere