500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

Damene dominerer i Drammen

Spreke jenter, travritt, og en spennende V5 er hva Drammen travbane kan by på mandag kveld.

Her kommer Nettavisens V5-tips

På en strålende sommerdag er det ikke unaturlig at damene dominerer. Slik blir det også på Drammen travbane i kveld. Den tredje avdelingen av V5 er et travritt med bare kvinnelige ryttere. Med flere av landets beste montehester og de beste travrytterne på østlandet, kan det bli et meget spennende oppgjør. Sportsansvarlig ved Drammen travbane André Ringelien var den første som satte et travritt innenfor V5-veddemålet, og siden har andre baner gjort det samme. For Ringelien blir det en ekstra spennende kveld, siden han også eier en av hestene i travrittet. L'Ideal Bricois kjøpte han på auksjon i Frankrike i vinter, og hesten har gjort to starter i Norge. Den franskfødte 9-åringen er en av 4-5 hester som kan vinne kveldens løp.

Også de firbeinte damene kan komme til å dominere kveldens V5. I det innledende løpet er det 4-års hoppa Chanto Super Girl som er den naturlige favoritten. Handy Face er ei toppstammet 4-års hoppe som gjør sin tredje start i Norge i V5-2. Hun er en av to hester som kan vinne i våre øyne.

Spennende tidsløp
V5-finalen er et tidsløp, hvor 4-årige Finspika står meget gunstig inne i løpet grunnlagsmessig. Vi tror dog hun skal få det meget hardt mot eldre hester. Hoppene Spik Tassa og Megarama er to av mange vinnerkandidater.
V5-4 er et artig sprintløp hvor lynraske og hissige Ramona's Fame er løpets outsidere. Som vanlig sitter finskfødte Katja Huuskonen i sulkyen.

Hest og jakt på kjærligheten
Reidun Lassegård er en av deltagerne i årets utgave av TV2's populære program "Jakten på kjærligheten". 35-åringen har hest som levebrød. Hun driver Uvdal Aktivitetsgård, som blant annet inneholder rideskole. I tillegg har hun noen travhester. En av disse er Front Lift, som er med i kveldens travritt. Hesten er knallhardt ute i kveld, og jakter kun på en premie, men Reidun stiller sporty opp.
Her kan du lese mer om Reidun og hennes jakt på kjærligheten.

Spilleforslag
Vi velger å spille uten banker på de to største forslagene denne kvelden. Våre tre spilleforslag kan du enkelt kjøpe ved noen tastetrykk.

På Sørlandet i går ble det full klaff for vårt V5-forslag på 100 kroner, som ga en gevinst på litt over 10.500 kroner.