RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Damesprinterne best i Tsjekkia

Foto: Aleksandar Djorovic / Scanpix
Sist oppdatert:
Marit Bjørgen og Maiken Caspersen Falla med utklassingsseier på sprintstafetten.

Det norske førstelaget var klart best og vant med et halvt minutts margin på søndagens sprintstafett i klassisk stil i Liberec.

Spenningen var dermed aldri den helt store i en konkurranse som manglet normalt sterkeste sprinterne som Petra Majdic og Justyna Kowalczyk.

Italias lag med Magda Genuin og Marianna Longa gikk inn til 2.-plass. Norges annetlag med Kari Vikhagen Gjeitnes og Celine Brun-Lie ble nummer tre, 43 sekunder etter vinnerlaget.

Les også: Rå Sluttspurt av Hattestad

- En god opplevelse å være med på å vinne, og en god erfaring å få gå sammen med Marit, sa Maiken Caspersen Falla etter løpet.

Marit Bjørgen var også fornøyd med resultatet og styrken den norske duoen viste.

- Vi visste at vi er i god form og bestemte oss for å angripe tidlig. Maiken fikk et lite forsprang allerede i starten og gjorde en veldig god jobb, oppsummerte skidronningen.

Dermed ble det en rask opptur for Bjørgen, som ble slått ut i semifinalen av blant andre Falla i den individuelle fristilssprinten lørdag.

Les også: Første tap for sesongen

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere