RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Damgaard reiste seg og vant

Det danske VM-håpet i weltervektsboksing, Thomas Damgaard, reiste seg fra en overraskende nedslagning og vant på knockout fredag.

Det var i den første runden at dansken gikk på en såkalt "lucky punsj". Han falt i gulvet, men kom seg opp, tok telling til åtte, og var med i kampen igjen, melder NTB-RB.

Deretter viste han hvilket "fighterhjerte" han har da han slo sin brasilianske motstander, Luiz da Silva, på knockout i 2. runde. Men Damgaard viste også i kampen at han har nerver, og han så sin kommende VM-kamp passere revy da han lå på ryggen etter å ha gått på den overraskende smellen i 1. runde i kampen på Mogens Palles boksegalla i Falconer Center i København.

– Jeg ble ikke skadet av slaget, men tenkte gjennom hele det siste året da jeg lå der. Jeg tenkte på den kommende VM-kampen, det skal jeg ikke nekte for, sa dansken etter kampen.

– Det går nok et par måneder før jeg er tilbake på topp. Jeg var preget av nerver før kampen og i 1. runde. Det kommer av at jeg har vært gjennom et tøft år, sa Damgaard, som ikke har vært i ringen på 11 måneder. Det er sykdom hos ham selv og et dødsfall i den aller nærmeste familie som har satt ham utenfor.

Men nå er han i ferd med å få karrieren tilbake på rett spor igjen, og selv om han måtte en tur i gulvet, var seieren over brasilianeren da Silva overbevisende nok.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere