Daniel for framtida

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Daniel`ene Fredheim Holm i Vålerenga og Braaten i Rosenborg ga publikum en forsmak på det som kan komme fra den kanten i årene som kommer.

20.11.04 20:56

I fjor spilte de begge i Skeid. Lørdag scoret de hvert sitt mål i Royal League-oppgjøret mellom Vålerenga og Rosenborg på Ullevaal. For hver sin klubb.

Og de to lags trenere er ikke snaue i sine karakteristikker av de to ungguttene.

Spennende
- Daniel Braaten er en av de mest spennende angrepsspillerne vi har i Norge, sier RBK-trener Per Joar Hansen til TV 2 Nettavisen.

Også Kjetil Rekdal er full av lovord om de to.

- Heldigvis har vi en av de to Daniel`ene. Holm scora jo for oss til og med. Og han kan bli veldig god. Rosenborgs Daniel ser også ut til å bli veldig god, sier Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Hvassere
Rosenborgs Daniel Braaten var et lite strå hvassere enn sin angrepskollega på den andre siden av banen. Braaten scoret ett mål og hadde målgivende på RBKs andre mål. Han bedyrer at han har en del å gå på.

- Det har vært litt ruskete treningsmessig i år. Jeg har slitt litt med en lyskeskade en stund. Så nå skal jeg benytte tida framover til å trene skikkelig. Det blir ikke noe sånn steinhard fysisk trening. Det blir mer med ball og ha det moro, forteller han til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.