Gå til sidens hovedinnhold

Daniels far sint på Vålerenga

- Forventet at de skulle stille Daniel i et dårlig lys, innrømmer Paal Fredheim.

Daniel Fredheim Holm ble i forrige uke solgt fra Vålerenga til Aalborg. VIFs sportsdirektør Truls Haakonsen var mildt sagt ikke overbegeistret over prosessen.

- Dette ble ikke perfekt for Vålerenga. I og med at Daniel allerede hadde undertegnet en kontrakt, var det bare én klubb å forhandle med. Det var jo andre interessenter på banen, og vi kunne ha fått mer igjen hvis vi kunne ha gått i forhandlinger med flere klubber, sa Haakonsen til Nettavisen.

- Røverhistorie
Han kommenterte ikke summer, men TV 2 hevdet i forrige uke at Vålerenga kunne ha fått ti millioner for spilleren de bare fikk tre-fire millioner for fra Aalborg.

Disse opplysningene får Daniel Fredheim Holms far, Paal Fredheim, til å reagere karftig.

- Det må være en røverhistorie Vålerenga har kokt opp. Det var litt forventet at de skulle stille Daniel i et dårlig lys, men det var likevel uventet at det skjedde slik, sier Fredheim til VG.

- Hvis de skulle fått tre ganger så mye for Daniel, ville det vært tosifret. Slike bud var ikke meg bekjent. Og det ville jeg visst om, fastslår han.

- Må forholde seg til VIF
Truls Haakonsen er på sin side kritisk til at Fredheim forholder seg til en påstand som er satt fram i media, og ikke bekreftet av Vålerenga.

- Han må forholde seg til det VIF kommer ut med og ikke hva som er medienes spekulasjoner. Vålerenga har ikke vært ute etter å tegne et dårlig bilde av Daniel, sier Haakonsen til VG.

Sportsdirektøren fastholder samtidig at Vålerenga kunne fått vesentlig mer ved salg til en annen klubbe enn Aalborg.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken