RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Daniels varme hjemkomst

Sist oppdatert:
MOLDE STADION (TV2 Nettavisen): Daniel Berg Hestad slet med sommervarmen i sitt comeback på Røkkeløkka, men den varme velkomsten fra publikum satte han større pris på.

MOLDE–LILLESTRØM 2-0: - Det har gått nesten en hel måned siden jeg sist spilte kamp, så det gikk tungt. Det er jammen varmt her i Molde, sier Berg Hestad med et smil.

Moldesupporterne i Tornekrattet ønsket ham velkommen tilbake med en forseggjort banner, og publikum på Molde Stadion kåret ham like godt til banens beste.

Store forandringer
Selv mener Berg Hestad at han trenger litt mer tid på seg til å finne formen og bli kjent med de andre på laget.

- Det er store forandringer på laget siden jeg var her sist. Nesten alle på laget er ukjente for meg, så jeg trenger litt mer tid før pasningene sitter. Vi får vente og se utover høsten, sier han til TV 2 Nettavisen.

Daniel Berg Hestad og resten av laget tar ferie med god samvittighet, de har sikret kvartfinaleplass i cupen og klatret bort fra bunnstriden i eliteserien.

- Ja, vi er godt fornøyd med tre poeng mot et så godt lag som Lillestrøm, selv om vi falt litt av i andre omgang sier Berg Hestad.

God start
Molde startet kampen bra, og fikk raskt Lillestrøm på defensiven.

- Jeg er godt fornøyd, spesielt med den første halvtimen av kampen, da spilte vi bra. Senere kom Lillstrøm høyere opp på banen, men vi vant jo kampen, og det er det som betyr noe, sier Moldes trener Bo Johansson til TV 2 Nettavisen.

- Lillestrøm var gode i lufta, men vi hadde god kontroll på dem, mener Matej Mavric, som også scoret sikkert fra straffemerket i sin tredje kamp på rad.

Lillestrøms trener Uwe Rösler er naturlig nok mindre tilfreds med resultatet.

- Molde startet bra, men vi kom tilbake og dominerte i andre omgang. Vi hadde energi nok, men vi brukte den feil, mener Rösler. Situasjonen som ga Molde straffespark og 1-0, har han også klare meninger om.

- Man må regne med at dommeren dømmer som han gjør i den situasjonen, men vi kjenner jo alle til Stian Ohr, han faller veldig lett. Men vi burde uansett ha ryddet opp i den situasjonen før den oppsto, slår han fast.

- Dødsmisfornøyd
Manager Jan Åge Fjørtoft vil ikke begi seg ut på å analysere kampen, men mener Lillestrøm selv har skylda for tapet.

- Vi jager på i andre omngang, men vi taper fordi vi ikke scorer, og det vil skje innimellom, men jeg er dødsmisfornøyd, sier han.

Frode Kippe er også klar i sin dom.

- Vi starter med en dårlig første halvtime, og fikk et hårreisende straffe mot oss. Molde var flinkere enn oss til å bruke kantene, mener han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere