RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Danmark feilet i bronsedrama

Foto: Henning Bagger (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Ny EM-nedtur for de danske håndballjentene.

DANMARK – ROMANIA 15-16

HERNING (Nettavisen): Det gjensto ett minutt av bronsefinalen i EM. Danskene hadde ballen, og lå ett mål bak Romania. Nå skulle alt avgjøres foran et entusiastisk hjemmepublikum i storhallen Boxen.

Men som så mange ganger tidligere i kampen – og mot Norge i semifinalen lørdag – sviktet det totalt for de danske jentene i angrep. Avslutningen ble for svak, og Romanias keeper stoppet skuddet.

Rikke Skov var spilleren som tok skuddansvar i sluttsekundene, uten å lykkes.

Dermed kunne rumenerne drøye tiden, og juble for bronse i årets EM.

Oppgjøret mellom de to lagene i Herning ble en meget målfattig affære, og etter at ti minutter var unnagjort sto det bare 3-1 til Romania. Målfest ble det heller ikke utover i omgangen, som endte 7-9.

Begge lag sto godt i forsvar gjennom hele kampen, og begge keepere hadde en god dag på jobben, men for danskene var det nok likevel svært skuffende at mannskapet ikke tok vare på alle sjansene.

Dermed klarte Romania også å sette en stopper for en skandinavisk trippel under årets turnering. Senere søndag møtes nemlig Norge og Sverige til finale. Både gull og sølv går derfor til Skandinavia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere