RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Danmark kledd av i EM, Frankrike vant 23-29


Frankrikes trener Olivier Krumbholz kunne juble etter VM-finalen i fjor og også for seier over Danmark i EM torsdag. Foto: Henrik Montgomery/TT / NTB scanpix
Frankrikes trener Olivier Krumbholz kunne juble etter VM-finalen i fjor og også for seier over Danmark i EM torsdag. Foto: Henrik Montgomery/TT / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Sist oppdatert:
Danmark er i ferd med å havne skikkelig på etterskudd i håndball-EM. Torsdag ble danskene rundspilt av vertsnasjon Frankrike før pause på vei mot 23-29-tap.

Det sto 17-11 etter en halvtime. Danmark hadde lenge en helsvart dag for keeperne. De hadde en redningsprosent på ti i 1.-omgangen. Da blir det ikke annet enn tap mot et så godt lag som Frankrike.

Danmark står med to poeng på tre kamper i hovedrunden. Neste motstander er Russland, trolig EMs mest kapable lag. Så Danmark ser absolutt ikke ut til å komme seg til semifinale. Siste lag ut for danskene er Montenegro.

Frankrike tok et pent steg mot semifinale før møtene mot Sverige og Serbia senere i hovedrunden.

I den andre kampen i gruppa havnet Sverige under mot Montenegro fra første mål, og klarte aldri å ta igjen ledelsen. Til slutt tapte svenskene 28-30. Dermed står også Sverige med to poeng etter tre kamper.

De får en tøff oppgave med å komme seg til semifinalen ettersom de møter Frankrike og Russland i de to neste kampene.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere