RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Danny Williams vil møte Klitsjko

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Danny Williams er tilbake i London etter knockoutseieren over Mike Tyson. Nå vil han i ringen mot Vitalij Klitsjko.

Briten, som brukte snaut fire runder på å sende Tyson i drømmeland, nærmest krever å få en kamp mot Klitsjko, der tysk-ukraineren setter VM-tittelen sin i World Boxing Council (WBC) på spill.

- Jeg har slått Mike Tyson, en av de aller beste tungvektsbokserne akkurat nå. Derfor tror jeg ikke at jeg kommer til å få store problemer med å feie Klitsjko av banen, sier Danny Williams, som mener at seieren hans over Tyson må være et av de største sjokkene i internasjonal boksing noensinne.

31-åringen sier at han har drømt om å bli verdensmester i tungvekt i WBC siden han var åtte år gammel, og det er viktig at VM-seieren kommer i akkurat det forbundet.

- Det var i WBC at Muhammad Ali var mester. Derfor vil jeg også ha det mesterbeltet, sier Williams.

- Etter at jeg slo Tyson må jeg passe på at jeg beholder bakkekontakten, men samtidig må jeg komme meg videre. Derfor er det viktig å få til en VM-kamp mot Vitalij Klitsjko, sier Williams, som ikke lenger er interessert i å møte sin britiske kollega Audley Harrison, gullmedaljevinneren i tungvekt fra Sydney i 2000.

- Harrison er ikke lenger i den samme divisjonen som meg. Derfor er alt prat om den kampen helt uaktuelt. Den er ikke på plakaten, sier Danny Williams selvsikkert.
(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere