RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dansk dynamitt stanset Souness

Dennis Rommedahl
Dennis Rommedahl
Sist oppdatert:
Et fantastisk raid og et kanonskudd fra 20 meter av danske Dennis Rommedahl (26) sørget for at Newcastle-manager Graeme Souness bannet hele veien til garderoben.

NEWCASTLE - CHARLTON 1-1: Souness og hans mannskap ble buet inn til halvtid og buet inn etter kampen, og Souness var den første som tok selvkritikk.

- Vi er en stor klubb som må leve med store forventninger. Når vi ikke oppfyller dem, må vi ta det innover oss. I dag sviktet vi fansen, sa Souness til Sky Sports etter kampen.

Dominerte stort

Newcastle styrte kampen i lange perioder, uten å skape de helt store sjansene. Og da Kieron Dyer endelig fikk pirket inn 1-0-scoringen, tok de kun vare på ledelsen i et drøyt minutt.

Da tok Dennis Rommedahl saken i egne hender. Den danske vingen utnyttet en tabbe av backen Andy O'Brien, satte fart på beina, skar inn i banen og dundret inn utlikningen via stolpen og i mål bak keeper Shay Given.

- Charlton fikk en scoring på et ideelt tidspunkt og de var gode til å gjøre det vanskelig for oss. Det var tydeligvis deres kampplan, sa Souness.

- Fantastisk forsvarsspill

Charlton-manager Alan Curbishley var også rask til å skryte av lagets defensive mur på lørdag. Laget kom til St. James' Park med fem mann i forsvar.

- Forsvarsspillet vårt var fantastisk. Hadde vi i tillegg vært litt mer nøyaktige i overgangene kunne vi fort tatt alle tre poengene, sa han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere