RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dansk jubel i Oslo

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Den danske travtreneren Gordon Dahl har fine vinnersjanser på Bjerke. Sjekk torsdagens lunsjtips.

Det er som alltid Bjerke travbane som inviterer til lunsjtrav på Bjerke torsdag. Omgangen ser ikke så vanskelig ut på forhånd,, da det er få vinnerkandidater i flere av løpene.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

Strålende tips av Håkon til V65-løpene onsdag, der 8 Enzo (fjerdevalg i spillet) var Håkons solide førstevalg i spillet. Dermed ble det seks rette både på mellomstor og stor kupong og på systemet. Mellomstor kupong ga 2310 kroner tilbake for en innsats på kr 384.

Selv om danske Gordon Dahl har to flotte vinnersjanser i form av både 9 Petri (V5-1) og 3 Pan (V5-3) velger vi å spille uten banker på Bjerke denne torsdagen og spiller heller tynt i et par av løpene.

V5-1:
Tre hester skiller seg klart ut i den første avdelingen, med danske 9 Petri som naturlig favoritt. Petri gjorde en fin treårssesong i fjor og har vist seg som en hoppa av rett sort. Vant overbevisende i sin tredje siste start, karrierens eneste seier til nå. Vi tror det er bra sjanse for nummer to i ettermiddag. Spesielt nå som 2 Farmer Line er blitt strøket.

8 Scoreandevileye vant endelig igjen sist etter mye utur. Har trukket et vrient åttendespor bak bilen, men det er så stor kvalitetsforskjell på hestene i disse lunsjløpene at det betyr litt mindre. 7 Fantasy Hall er en hyggelig sprinter, men er normalt ikke i samme klasse som våre favoritter. 1 Simply Enough trodde vi litt på sist, men skuffet da. Fint innerspor i ettermiddag kan borge for en bra plassering.
Rangering V5-1: A: 9 B: 8-7 C: 1-3-11-4-6-10 D: 5

Vil du være med å kjempe om de store gevinstene? Kjøp en andelskupong her

V5-2:
Svenskegjesten 7 Turstegg har et svært billig løp i den andre avdelingen. Turstegg har vunnet tre av sine fire siste løp og tåler å gjøre jobben selv. Debuterer bak startbilen i ettermiddag, det er et uromoment. 3 Tingel Gnisten blir første motbud. Er den sannsynlige tethesten her og vant to av åtte løp i fjor. Kommer nå tilbake etter seks måneders pause, men regnes tidlig i dette billige selskapet.

1 Hilton Fam galopperer mye, men viser også mye fart. Har gjort ålreite løp i det siste, selv om vi ikke tror han matcher favoritten på kapasitet. Uryddige 6 Valle Tora er også svært usikker på beina, men det er fin fart mellom galoppene.
Rangering V5-2: 7 B: 3-1-6 C: 2-5-4 D: 9-8-10

V5-3:
Gordon Dahl tror han sitter bak en vinner i form av 3 Pan i den tredje avdelingen. Nå er herr Dahl ikke blant våre favorittkusker, og Pan møter et par riktig så fine konkurrenter. Men favoritt skal dansken være, han har vist flott utvikling i det siste.

Vidar Hop (tilbake i sulkyen etter feriefravær) er nok meget løpssugen i dag, og har trukket et flott innerspor med 1 Pirana som gjorde et fint løp utvendig for Kul Broline i sin debut (ble toer). Fra spor en blir det garantert et økonomisk opplegg underveis og da kan det gå veien med gode luker tilslutt.

Per Johansen (mannen bak Jetstile) presenterte en fin fireåring sist i form av 6 Millstone som vant lett i debuten på Biri. Vallaken er helt sikkert forbedret med løp i kroppen og dersom Per kommer noenlunde riktig til underveis, er det en vinnerkandidat igjen.

5 Deacon er en brukbar svenske som har levert to fine løp på Momarken som toer nest sist og treer sist. Fra et fint spor kan vallaken muligens utfordre vår favorittrio. 4 Cheerio Chip så lovende ut, men nå er det nedadgående tendenser.
Rangering V5-3: A: 3 B: 1-6-5 C: 4-8-11-10 D: 9-2-12-7

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-4:
1 Rubin Princess blir vår favoritt i den fjerde avdelingen, som ved første øyekast ser uoversiktlig ut. Men vi finner ikke mange vinnerkandidater, det er stor kvalitetsforskjell på hestene. Rubin Princess har en svært god sjanse på teten her, og derfra kan det holde hele veien. Holder litt usikker form (som resten av deltagerne i denne poengjakten), men sprint, førstespor og velkjørende Hans Christian Holm er gode betingelser.

2 Skjald har skuffet i Norge, selv om han glimter til med bra plasseringer. Trakk seg igjen litt enkelt sist fra tet (Grain Du Cafe vant) og har ikke vist seg veldig tøff. I ettermiddag er imidlertid motstanden svært overkommelig og startsporet er nydelig.

6 Cyr On står med en svært rusten programrad, men fungerte ifølge Geir Vegard Gundersen flott etter galoppen sist og vant tre løp i fjor. Er rask fra start og kan muligens utfordre om teten. 9 Making Mischief har fortsatt vist svært lite, men ble igjen hausset opp foran debuten til Tom Horpestad sist. Da var det tidlig kveld selv fra tet og fireåringen fortsetter å skuffe. Fint smygspor i dag, vi gir amerikaneren en sjanse til.
Rangering V5-4: A: 1 B: 2-6-9 C: 4-3-11-10-5-12 D: 7-8

V5-5:
4 Sweet Gill gjennomførte en strålende fireårssesong med nesten 150 000 kroner innkjørt. I ettermiddag er det andre løp etter pause og klart bedre betingelser enn sist. Teten er innen rekkevidde og bra sjanse derfra.

1 Superclav er også i flott form, og har blitt mye bedre fra start og er vesentlig mer travsikker enn tidligere. Rangeres nærmest vår favoritt. 9 Superritj har en rusten programrad, men det er fin kapasitet i svensken og fra spor ni blir det er fint smygløp. 6 J.O Sisu er en flott nykommer på Bjørn Steinseths stall som var god første gang ut.

10 Go Tilly galopperte fra seg en topplassering nest sist og gjennomførte også flott sist. Se opp. 7 Athena Rod og 8 De Nofretete er begge svært ujevne og hemmes begge av vanskelige startspor i dag.
Rangering V5-5: A: 4 B: 1-9-6-10 C: 7-8-2-5 D: 12-11-3

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere