Dansk lunsj med Jomar

Foto: Hesteguiden.com

Jomar Blekkan er blant landets beste travtrenere. I dag har han en gedigen sjanse i V5-1A med danskeimporten New Rønnow som imponerte stort i Leangen-debuten.

18.05.10 09:57

Klikk her for våre V5-forslag

Leangen kjører to V5-omganger tirsdag. Vi konsentrerer oss om den tv-overførte V5A-rebusen der vi har en klokkeklar banker.

8 New Rønnow (V5-1A) forsvant fra konkurrentene i norgesdebuten. Selv om vallaken har trukket åttendespor tror vi han er sine motstandere helt overlegen igjen. En soleklar banker.

Selv om hun er litt hardt ute grunnlagsmessig tror vi 3 Bokli Pia stiller med størst sjanse i V5-2A. Hoppa er veldig startrask og teten er innen rekkevidde. Unngår hun press underveis skal dette gå veien. Hun svek med galopp sist, men er normalt travsikker. 9 Skjeggemina er tøff. Kommer hun brukbart til kan hun ta en etterlengtet seier i sitt tredje løp etter langt løpsavbrekk. 7 Moberg Even er ikke av de modigste, men legger han godviljen til kan han muligens dukke opp i seierskampen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

6 Agobra Bisquite kan vise til to strake Leangen-triumfer. Med samme pågangsmot kan svensken ta en ny seier. Han kan tape litt fra start og det kan igjen bety posisjonsproblemer. 7 Rajas Victory står sjanseartet til. Greier hun å skaffe seg en fin posisjon underveis kan han kanskje ta årets første fulltreffer. 10 Be My Banker er bedre enn raden. Selskapet er helt riktig og blir det bare tempo tror vi han kjemper helt i toppen.1 Novo Perfect har skiftet treningskvarter siden sist. Står fordelaktig til og er en outsider sammen med 2 Collina som møter sterkere motstand enn hva tilfellet var i seiersløpet sist.

Øk vinnersjansene dine med systemspill

Vi har god tro på 10 Lykke Lars i V5-4/DD-1. Får han det rette opplegget skal han runde til seier. Kan kanskje være en frekk banker, men vi dekker opp siden han står sjanseartet til. Sist stod han feil til, men formenm skal fortsatt være fin for seksåringen. 2 Rampelars hadde nok sett at distansen kunne vært adskillig lengre. Får han opp farten i tide har han kvaliteter som overgår de fleste i dette oppgjøret. Kjappe 5 Bo Jular er ikke pålitelig, men har han dagen kan han vinne. 6 Dona Elken viser form om dagen. Vi blir langt fra overrasket om hoppa tar sin første seier for sesongen. 8 Gundersokken var ikke som best sist, men motstand og distanse passer bedre nå. Kapable, men yryddige 4 Høiby Balder og ustabile 1 Solli Mai er skrellhester.

Nå må du laste ned ny Norsk Tipping-klient

Mange har gode påfunn når det gjelder valg av hestenavn. Favoritten 9 Livet Er En Strid (V5-5A/DD-1) er intet unntak. Svensken har vært ute mot mye bedre hester denne sesongen og travet 1.14 to ganger på mellomdistanse. Her kan det tenkes av han går 1.13. Vi har god tro på at han slår disse hestene. Landsmannen 5 Clickstream S.C. var solid sist han gjestet Trondheim. Kanskje blir det ledelse hver meter. 11 Cassius Hall har rask på en kortspeed. Kommer han riktig til kan han avgjøre til sin fordel. 10 Tamin Power gikk 13,3 på Biri sist og tapte for gode hester. Aktuell med litt klaff. 12 Galant Borg har ikke overbevist på en god stund, men han er god når han først har dagen. 7 Manstrong og 2 Living Shadow er hester som har form og som kan være aktuelle for de som garderer litt.

Ønsker du vårt V5-forslag tast her . For Dagens Dobbel trykk her .

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.