RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Knut Strand (Bergens Tidende)

Dansk politi avhører Holmstrøm

Sist oppdatert:
Norske påtalemyndigheter har bedt dansk politi om å avhøre FC Københavns sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm for det påståtte angrepet mot en fotograf fra Bergens Tidende.

Norske påtalemyndigheter sendte anmodningen om å avhøre sportsdirektøren mandag, melder den danske avisen Politikens nettutgave.

Niels-Christian Holmstrøm kan nekte å uttale seg om saken, når han nå må inn til avhør hos dansk politi.

- Foreløpig er han mistenkt i saken. Nå venter vi på om han ønsker å uttale seg om saken, før vi går videre i vår vurdering om en eventuell siktelse, sier Politiadvokat Trond Eide.

Anmeldt for vold
Niels-Christian Holmstrøm er anmeldt for vold mot en journalist og en fotograf fra Bergens Tidende i forbindelse med at sportdirektøren møtte RBK-spissen Frode Johnsen på en resturant i Bergen forrige måned.

Holmstrøm gikk til angrep på Bergens Tidendes fotograf Knut Strand da han forsøkte å ta bilder under middagen.

- Jeg hadde tatt tre ruter. Etter det siste bildet fløy han rett i strupen på meg, fortalte BT-fotograf Knut Strand til TV 2 Nettavisen om episoden som inntraff i begynnelsen av april.

- Blank løgn
FC Københavns sportsdirektør risikerer i verste fall seks måneders fengsel om han blir funnet skyldig, skriver Politiken. Holmstrøm har hele tiden hevdet at det påståtte angrepet er blank løgn .

- Det er en ren røverhistorie. Bergens Tidendes oppførsel er skuffende, pinlig og alarmerende, raste sportsdirektøren til TV 2 Nettavisen om hendelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere