Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dansk sjokkåpning mot Tunisia, lekte seg til 36-22-seier

Danmarks keeper Niklas Landin redder et av mange skudd i VM-kampen i håndball mot Tunisia lørdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Danmarks keeper Niklas Landin redder et av mange skudd i VM-kampen i håndball mot Tunisia lørdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)
Danmark gikk nærmest berserk fra start mot Tunisia i håndball-VM lørdag. Det sto 15-3 etter 18 minutter på vei mot 36-22-seier.

Nordafrikanerne gjorde feil på feil og ble straffet hardt. Danskene løp og skjøt Tunisia i filler. Rasmus Lauge var den store utespilleren før pause.

Det kunne ikke fortsette slik for Danmark. Danskene dempet farten etter sitt åpningsshow som varte i vel 20 minutter. Det sto 19-10 ved pause.

Danmark har verdens beste keeper i Niklas Landin. Det viste han med 80 i redningsprosent på de ti første skuddene han fikk innenfor stengene.

Danmark og Norge ser ut til å feie all motstand til side. Gruppefinalen spilles torsdag foran cirka 15.000 tilskuere i Boxen-arenaen.

Det danske laget har timet VM-formen, og Norge må prestere maksimalt for å få med seg poeng i den kampen. Vinneren vil ha et meget godt utgangspunkt med tanke på å komme til en semifinale.

(©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!