RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Dansk superjackpot-banker

Sist oppdatert:
V75-rebusen ble av det uløselig slaget forrige uke, og dermed overføres 6.7 millioner til syverpotten denne uken.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Ludvig Nilsens Minneløp for varmblodseliten hvor vidunderhoppa Tinita Love gjør sitt comeback er hovedoppslaget når Drammen avholder en meget interessant V75-omgang.

Prikker du syv riktige får du VELDIG GODT betalt - over dobbelt så mye som vanlig. Skulle du være alene om å ha 7 rette vinner du over 40 millioner!

Vår hyppige gjest Bo Westergård har vist frem en rekke fine hester, men det spørs om ikke dagens soleklare banker er den flotteste av dem alle. Vi var litt skeptiske til 7 Navy Seal etter meget lang pause fra et dårlig spor i årsdebuten, men det skulle vise seg å være ubegrunnet.

Varenne-sønnen vant totalt overlegen på råsterke 14.1 nærmest lett joggende, og den storvokste 5-åringen skal normalt ha gått kraftig fremover på form med det løpet innenfor vesten. Dagens distanse taler trolig til Westergård-traverens fordel, og det er ikke mulig å spekulere i mot den store favoritten etter oppvisningen sist.

Vi går tynt
Vi satser på at vinneren er å finne på to hester i tre av de øvrige løpene. I V75-innledningen står 1 Bokli Oda lekkert til, og Moe Odin-datteren som har levert et strålende comeback med to flotte sprinttriumfer er hesten å slå fra tet. Den som i første rekke kan utfordre favoritten er 9 Laeskog Ronja. Denne damen er av den veldig tøffe sorten, og Elding-datteren som innledet året på beste vis med seier er trolig ytterligere skjerpet til dagens dyst.

I den tredje avdelingen jakter ubeseirede 10 Tao Prins sin syvende strake triumf. Bokli Balder-sønnen har til nå ikke vært i nærheten av å tape travløp, og mest sannsynlig gjør ikke Gihle-traveren det på lørdag heller. Vi syntes det dog ser litt spennende ut med 3 Ernst fra et flott spor, og vi krysser av for Ulfrigg-sønnen som er i rivende utvikling på samtlige forslag.

9 Ara Faks har vært som et eventyr etter at Odd Arne Sagholen overtok treneransvaret for den kapable Järvsöfaks-sønnen, og på en distanse som trolig er midt i blinken må 5-åringen som jakter sin fjerde triumf for året tilmåles solide vinnersjanser på ny. Spennende til på strek står 1 Stjernejerven, og Krogh-traveren som har vært matchet mot dette løpet en god stund er en selvskreven gardering i V75-finalen.

To relativt åpne løp
Det ser jevnt ut i både V75-2 og V75-3. I den andre avdelingen står dog 1 Clouds Above glimrende til, og den startkjappe Soir Des Tibur-datteren kan fort lede et slikt løp rundt om på en distanse som taler til hennes fordel. Innsatsen til sølv bak gode Vinn De Luxe etter litt pause sist var av den oppløftende sorten, og den lovende 4-årshoppa får stå alene på det minste forslaget. I den tredje avdelingen syntes vi ingen peker seg nevneverdig ut, og vi tyr til bred gardering på samtlige forslag.

Ludvig Nilsen skal æres
I eliteløpet i V75-6 har 8 Maid for Tag nok en gang tapt sportrekningen, og Tagliabue-datteren som leverte klart under pari i den siste starten p.g.a. brunst er ingen opplagt vinner fra disse forutsetningene - ihvertfall ikke på en bane som Drammen. Det knytter seg stor spenning til comebacket til 3 Tinita Love, og Super News-datteren skal regnes med vinnersjanser direkte selv om hun trolig trenger et løp i kroppen før den helt store formen innfinner seg. Lekkert til står 1 Juvel Trøjborg, og Earthquake-sønnen som er meget bra på sitt beste krysses tidlig sammen med oldtimeren 4 Lill Adolf.

Ny tipsklaff!
Vårt største spilleforslag på 1170 kroner satt klokkerent i lunsjen på Bjerke torsdag, og de som fulgte kunne inkassere meget pene 9867 kroner!

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 80, 400 og 1152 kroner.

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere