RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dansk yndling ute av French Open

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Verdenseneren knust av nummer 29 i verden.

Verdensener Caroline Wozniacki er slått ut av French Open i tredje runde.

Den danske jenta fikk det overraskende tøft mot Daniela Hantuchova fredag og ble slått med sifrene 6-1, 6-3.

Hantuchova har tapt alle sine tidligere møter med Wozniacki, men hadde tilsynelatende full kontroll på den danske yndlingen fredag.

Dermed står 20-åringen fortsatt uten en eneste Grand Slam-tittel. Wozniacki har vært verdensener i 32 uker, men har altså aldri gått til topps der det gjelder som mest.

Neste sjanse for dansken blir Wimbledon-turneringen i slutten av juni.

Hantuchova, fra Slovenia, er ranket som nummer 29 i verden og møter russiske Svetlana Kuznetsova i neste runde. Kuznetsova vant Franch Open i 2009.

Dermed er det også helt åpnet om hvem som skal stikke av med seieren i Frankrike. Wozniacki var regnet som en av de aller største favorittene.

Tidligere i turneringen ble belgisk Kim Clijsters slått ut, samtidig som ingen av de to Williams-søstrene, Venus og Serena, deltar i årets utgave av French Open.

Også Samantha Stosur, som ble nummer to i turnerigen i fjor, ble slått ut fredag. Hun tapte 6-4, 6-3 mot nummer 51 i verden Gisela Dulko.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere