RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Dansken svikter?

Danske Flemming Jensen blir hardt betrodd med to hester i lunsjen på Åby i dag, men vi satser på at han snubler med dem begge.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson.

Det ble litt stang ut for tipsene til Sportspill i går, men vi må ikke glemme at Nettavisen har lagt bak en svært innbringende helg. Sportspills travekspert Kurt Leirvåg traff med et 13. valg i V5-spillet i Kalmar fredag og hentet ut 32.484 kroner til tre forskjellige andelslag på Eksperten .

Søndag hadde Leirvåg feeling for at det kunne smelle i V4-4 på Östersund og fikk rett igjen da 66-oddseren og 13. valget Kiss Me Broline vant løpet. Tre nye andelslag suste dermed inn med fire rette og V4-utbetaling på herlige 35 680 kroner. Dermed har Sportspill og Leirvåg håvet inn ca 205 000 kroner fra Sverige fredag og søndag.

Også på Jägersro ble det utbetalingsfest, selv om Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen måtte opp på forslagene på kr 1500 og høyere på Eksperten for å fange seks rette. Seks andelslag fikk inn, og disse ga hver en utbetaling på ca 21 000 kroner.

Totalt ble det ca 135 000 kroner innspilt på Jägersro, og sammen med de flotte gevinstene på Östersund spilte Nettavisen inn ca 240 000 kroner. Tar vi med fredagens V5-gevinst fra Kalmar, hentet vi 350 000 kroner i gevinster sist helg.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Da er det bare å bla om og tirsdagens byr som vanlig på en fullspekket meny. Vi starter på Åby travbane i Gøteborg som byr på V4, før Bjerke overtar med lunsjtrav. Til kvelden byr Momarken på V65 her hjemme, mens Jägersro og Malmø er vertskap for V64-omgangen fra Sverige.

I lunsjen på Åby i dag setter Flemming Jensen seg opp bak to store favoritter i de to innledende avdelingene i form av 6 Sigma Vang og 1 Supreme Star, men vår svenske ekspert Roger Sundvisson tror begge kan tape. Det er spennende, og Roger fant sin banker for dagen i V4-3.

Da snakker vi om 10 Saxo Holmsminde, og den hesten ser ut til å bli et andrevalg i spillet. Saxo Holmsminde var vår store luring sist han startet, og da avsluttet han strålende til tredje på 12.9 over en sprint.

Innleveringsfrister Åby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

Vår svenske ekspert Roger Sundvissons vurderinger:

Dagens banker
10 Saxo Holmsminde (V4-3/LD-2) står för klassen i loppet, och han har fått alldeles för dålig utdelning på sitt kunnande i år. Han visade fortsatt toppform i spurten senast via 1.12 sista 700m och har nu sin bästa uppgift på länge. I ett lopp där det luktar högt tempo inledningsvis borde hans vassa avslutning bli svår att stå emot och vi spikar i ett lopp där strecken sprids.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

Open Stretch -skrällen:
1 Pretty Trio (V4-1) kan öppna bra och borde hamna fint till från innerspåret. Hon står ovanligt bra inne i stoloppet och är riktigt vass med ett lopp på rulle. Från ledaren blir hon farlig via open stretch och är en skräll som måste streckas i den jämna inledningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere