*Nettavisen* Sport.

Dansker kikket på Huseklepp

Dribleren Erik Huseklepp var på blokken til Brøndby.

28.06.07 18:45

(iBergen.no): I kampen mellom Brann og Start i Bergen i begynnelsen av mai var representanter fra Brøndby på tribunen på Brann Stadion.

Huseklepp-interesse
I hovedsak speidet de på Martin Andresen, men hadde også notert seg Kristjan Örn Sigurdsson. Et tredje Brann-navn på blokken var driblesterke Erik Huseklepp, som Brøndby også har kikket på ved andre anledninger. Dette forteller en kilde tett på den danske klubben til iBergen.no.

Huseklepp ble først kjent for Brøndby gjennom å ha prestert bra i Royal League. Brøndby spilte også mot Brann i kvartfinalen, der det ble helsvart og 0-3-tap. Huseklepp ble senere et aktuelt navn da trener Tom Køhlert uttalte til dansk presse at det kunne bli aktuelt å legge om fra 4-4-2-system til 4-3-3.

Dette betinget imidlertid at klubben fikk de forsterkningene de ønsket.

iBergen.no blir også fortalt at Brøndby har slitt med høyre kantposisjon ettersom Mads Jørgensen er mye skadet og Martin Spelmann ikke har stått til forventningene.

Køhlert har tidligere sagt til iBergen.no at Huseklepp er en spennende spiller.

Utelukker ikke Danmark
Det er usikkert om det fortsatt er interesse for spilleren. Verken direktør Per Bjerregaard, sportsdirektør Anders Bjerregaard eller trener Køhlert har svart på noen av iBergen.nos henvendelser.

Huseklepp selv har ikke hørt noen ting.

- Det har ikke kommet henvendelser fra Brøndby eller andre danske klubber, sier Huseklepp til iBergen.no.

- Er det aktuelt for deg med spill i Danmark?

- Jeg utelukker ingenting, men ønsker ikke å kommentere noe før etter helgen, da får vi se, sier Huseklepp som også skal være i kikkerten til Viborg.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag