Gå til sidens hovedinnhold

Dårlig nytt for Manchester United

Manchester United bekrefter at Ole Gunnar Solskjær må klare seg uten Raphael Varane de neste ukene.

Flere Manchester United-supportere fryktet nok det verste da franskmannen måtte forlate banen underveis i søndagens Nations League-finale med en skade.

Nå har Manchester United kommet med en oppdatering på Varane sin skade. Klubben skriver at Varane har pådratt seg en muskelskade i lysken, og at han vil være ute i noen uker.

Videre skriver klubben at midtstopperen har startet på rehabiliteringen i forbindelse med skaden.

Ugunstig tidspunkt

Varane måtte forlate banen i søndagens Nations League-finale mellom Frankrike og Spania i det 43. minutt med en skade. Frankrike vant til slutt finalen 2-1.

Skaden til franskmannen kommer på et svært lite gunstig tidspunkt for Manchester United. I ukene fremover møter nemlig Solskjærs mannskap svært tøff motstand.

På lørdag venter Leicester på bortebane, før en svært viktig kamp mot Atalanta neste onsdag i Champions League.

Etter det kommer det tre tøffe kamper mot Liverpool, Tottenham og Manchester City i Premier League.

Fra før av er også kaptein Harry Maguire ute med skade, og ifølge engelske medier er det usikkert om han rekker lørdagens kamp mot Leicester.

Hentet i sommer

28-åringen ble hentet til Manchester United i sommer etter ti sesonger i Real Madrid. United betalte angivelig 40 millioner euro for den svært meritterte midtstopperen.

Han har foreløpig spilt syv kamper for Manchester United og scoret ett mål.

Manchester United har fått mye kritikk den siste tiden, etter flere skuffende resultater i forkant av den nåværende landslagspausen. Rødtrøyene ligger likevel på 4. plass på Premier League-tabellen, to poeng opp til serieleder Chelsea.