RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dårlig timing av Ranieri

Sist oppdatert:
Chelsea-manager Claudio Ranieri (52) ba om klubbledelsens tillit innen onsdag. Etter nok et poengtap kan det vise seg at timingen er svært dårlig.

ASTON VILLA - CHELSEA 3-2: Det så lyst ut for den italienske manageren etter seieren over Arsenal i Champions League. Men nå har reaksjonen kommet. Bare 0-0 mot Middlesbrough sist, og 2. påskedag: Sjokktap 2-3 mot Ronny Johnsen og Aston Villa. Kan det bety slutten for den populære manageren likevel?

Melchiot-miss

Det begynte så bra mot Villa. Hernán Crespo styrte enkelt inn 1-0 etter at Adrian Mutu nikket i stolpen. Men så dyttet backen Mario Melchiot Villa-vingen Gareth Barry i bakken på en klønete måte og straffesparket var korrekt idømt.

Darius Vassell gjorde 1-1 og Villa så plutselig mer aggressive ut enn gjestene fra London.

Hitzlsperger-kanon

Etter en jevn første omgang, så Chelsea ut til å fremdeles sitte i garderoben da andre omgang begynte. Først misset Peter Crouch på åpent mål etter en retur, deretter smalt det kjapt to ganger: Tyske Thomas Hitzlsperger banket inn 2-1 fra 20 meters hold, og like etter gjorde Lee Hendrie 3-1 med en frekk volley inne i boksen.

Chelsea var rystet. Og enda verre: De hadde svært lite å svare med utover omgangen, bortsett fra en Crespo-perle to minutter på overtid. Hvilket svar Ranieri får av Chelsea-ledelsen på onsdag kan bli interessant.

- Jeg vil ha et svar, fordi jeg tror det er viktig å få en slutt på alle spekulasjonene, sa Ranieri til BBCs Radio Five sist uke. - Jeg elsker jobben min, fordi jeg har det bra i Chelsea. Jeg vil gjerne bli. Jeg vet ikke hva Peter tenker på, men jeg vil gjerne bli i klubben.

Gullet avgjort?

Med Chelseas tap kan Arsenal øke ledelsen til 10 poeng med seier i netse runde, med kun fem runder igjen av ligasesongen. Det begynner å lukte, ja nesten stinke, ligagull på Highbury nå.

Trøsten får være at bare Chelsea kan vinne Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere