Gå til sidens hovedinnhold

Dårlig Torres-nytt

Han slipper i hvert fall å føle seg ensom på sykestua.

Dagen etter 2-2 mot Birmingham og mediestormen mot David Ngog, oppdaterte Rafael Benítez de frammøtte journalistene om skadestatus i Merseyside-klubben.

Først ut var Fernando Torres:

- Han er nødt til å jobbe hardt med fysioterapeutene og forsøke å bli kampklar igjen. Vi snakker ikke om operasjon i øyeblikket, men vi snakker om å gi ham riktig behandling, sa Benítez til pressen ifølge Sky Sports.

Rekker han City?
Benítez ble spurt om han trodde spanjolen ville bli kampklar til ligaoppgjøret mot Manchester City etter landslagspausen. Svaret var avventende.

- Jeg vet ikke ennå. Det eneste jeg kan si er at vi snakker om to til tre uker når fysioterapeutene forsøker å sette opp en behandlingsplan for ham.

Mot Birmingham slo også Albert Riera og Yossi Benayoun opp skader de har slitt med den siste tiden.

- Riera sliter med den samme skaden som sist. Vi trodde han var OK, men det var han tydeligvis ikke. Yossi har det samme problemet. Noen spillere spiller for mange kamper på rad. De arbeider hardt, så det finnes alltid en risiko. Jeg tror begge pådro seg avrivninger i muskulaturen, sier Benítez.

Annonse: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Et lyspunkt: Gerrard
Også Daniel Agger fikk føling med ryggskaden sin. Dansken har meldt forfall til landskampen mot Sør-Korea og USA.

Når det gjelder Steven Gerrard, ble han sendt utpå allerede like før pause mot Birmingham. Liverpool-kapteinen ser imidlertid ut til å være på bedringens vei etter hans lyskeskade.

- Vi må sjekke tilstanden. Det er noe småtterier, men jeg tror det vil løse seg, forsikrer Benítez.

Det er da noe.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget