Eliteserien og OBOS-ligaen har oppstart 2. påskedag med avslutning siste helgen i november, melder Norges Fotballforbund tirsdag formiddag.

Det betyr at den første Eliteserie-runden i 2021 sparkes i gang 5. april.

Toppserien og 1. divisjon kvinner startet 20. mars med avslutning første helgen i november - med forbehold om koronasituasjonen.

Spilles kamper under EM

Sommeren 2021 skal det arrangeres EM i fotball, men det vil likevel bli spilt kamper i både Eliteserien og Toppserien mens turneringen pågår.

Norske lag skal også som vanlig i aksjon i europeiske klubbturneringer.

Sportssjef i Norsk Toppfotball, Erik Soler, er fornøyd med terminlisten og forteller at det også er mulig å tilpasse den.

- Vi har fått på plass en terminliste som muliggjør flytting av kamper for våre lag som skal ut i internasjonale kamper. Det å legge forholdene til rette for norske lag som skal delta internasjonalt, er en av våre prioriteter, sier Soler.

Fikk ikke til felles cupfinalehelg

Cupfinalene skal spilles i oktober, men i ulike helger.

Herrene skal etter planen spille NM-finalen 17. oktober, mens kvinnene skal i aksjon 31. oktober. Finalene skal spilles på Ullevaal Stadion.

- Det er synd vi ikke fikk på plass en felles cupfinalehelg, men samtidig får vi nå en mulighet til å fokusere maksimalt på kvinnefinalen. Dette var den nest beste løsningen. Terminlisten legger også opp til et noe roligere program på våren, dette er viktig for oss da vi har flere spillere som er opptatt med eksamener i den perioden, sier leder av Toppfotball Kvinner, Hege Jørgensen.