RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Davenport ute tross seier

Sist oppdatert:
Verdensener Lindsay Davenport er ute av WTA-mesterskapet til tross for at hun slo lagvenninnen Serena Williams.

Lindsay Davenport måtte vinne mot Serena Williams for å ha mulighet ta seg fra gruppespillet og til semifinale i WTA-mesterskapet i Los Angeles.

Det klarte verdenseneren, som slo lagvenninnen 3-6, 7-5, 6-1, men hun gikk likevel glipp av semifinaleplassen. Den gikk til Williams.

Begge med to seire
Både Williams og Davenport står bokført med to seirer på tre kamper, men Williams har vunnet ett sett mer enn verdenseneren.

Men Davenport hadde avansert dersom Elena Dementieva hadde slått lagvenninnen Anastasia Myskina. Det klarte ikke Dementieva, som tapte 3-6, 3-6 i det hel-russiske oppgjøret.

Helrussisk semifinale
Dermed møter franske Amelie Mauresmo Serena Williams i den første semifinalen, og Anastasia Myskina møter Maria Sharapova i nok et hel-russisk oppgjør i den andre semien.

Vinner Mauresom sin semifinale og går til finalen i WTA-mesterskapet ligger hun godt an til å dytte Davenport ned fra toppen av kvinnerankingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere