RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

David Moyes blir ikke Swansea-trener


INGEN SVANE: David Moyes har sagt at han ikke tar over Swansea.
INGEN SVANE: David Moyes har sagt at han ikke tar over Swansea. Foto: Danny Lawson (Pa Photos)

David Moyes ble sparket fra jobben som Real Sociedad-manager i november og har den siste tiden blitt lansert som en mulig kandidat til å ta over Swansea.

Den walisiske klubben sparket Garry Monk denne uken, og de siste dagene har flere navn blitt nevnt. Et av dem er Manchester Uniteds Ryan Giggs, som spilte under Moyes i United.

Nå avviser likevel den skotske manageren at han er en kandidat til jobben i Wales:

- Jeg er ikke interessert i jobben. Jeg fortalte tidligere i uken at det ikke var jobben for meg, fortalte Moyes til Alan Brazils Sports Breakfast på den engelske radiokanalen talkSPORT.

Moyes fikk som kjent sparken før hans første sesong i Manchester United var over, og passet på å gi sin støtte til Monk etter at han fikk sparken denne uken:

- Garry er en ung trener som har hatt et godt år. Han hadde det litt røft nå, slik som José Mourinho , og burde blitt gitt en sjanse til å snu trenden. Nå er jobben nærmest umulig for trenere og, grunnete dette, syns jeg det virker som vi har mistet hodet litt, mente Moyes om hvordan trenere ansettes og sparkes i den engelske ligaen.

Moyes kunne også fortelle at han fikk flere jobbtilbud fra England da han trente i Spania, og at dette ikke har stoppet etter at han fikk fyken fra klubben i Baskerland.

- Når jeg var i Spania hadde jeg en masse tilbud fra England. Siden jeg fikk sparken har jeg også fått tilbud fra England så vel som fra utlandet. Jeg ønsker å feire jul med familien min, men hvis den rette jobben kommer så er jeg klar for å ta over, fortalte 52-åringen.

Den jobben ser ikke ut til å være i Swansea for David Moyes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere