Gå til sidens hovedinnhold

David Seaman legger opp

Tidligere landslagskeeper i fotball for England, David Seaman, har bestemt seg for å legge opp.

Manchester City-målvakten opplyste tirsdag kveld at han legger opp med øyeblikkelig virkning.

Sisteskansen ødela skulderen i en kamp for City lørdag, og det var ventet at han var ute i flere uker. Nå viser det seg at Seaman har spilt sin siste kamp i karrieren.

- Jeg har tatt en vanskelig beslutning, og diskutert masse med familien min samt spillere jeg har respekt for, og kommet frem til denne beslutningen, sier David Seaman.

Den tidligere Arsenal-keeperen røper at skulder-skaden var en medvirkende årsak til at han legger opp.

- Det har kommet klart frem for meg at slike skader ofte forekommer, og jeg har kommet frem til at tiden nå er inne for å legge fotballskoene på hyllen, istedenfor ved sesongslutt, fortsetter han.

Fantastisk karriere

David Seaman forteller han kan se tilbake på en fantastisk karriere.

- Jeg mener jeg har hatt en fantastisk karriere, og har spilt på det aller høyeste nivået, sier Seaman til Sky Sports.

David James inn

- Jeg vil benytte anledningen til å takke alle mennesker som har stått bak meg, spesielt i tøffe tider, og jeg vil savne spillere og fans, slår han fast.

Manchester City vil nå hente David James fra West Ham til The City of Manchester Stadium umiddelbart for å erstatte David Seaman.

David Seaman har spilt 75 landkamper for England, og har vunnet serien med Arsenal. Kevin Keegan er nå også innstilt på å hente Arason til City på en kortidskontrakt for å ha flere keepere i bakhånd.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud