*Nettavisen* Sport.

Davids klar for engelsk klubb

Foto: Getty Images/All over Press

Nederlenderen gjør comeback.

12.10.12 09:37

To år etter at han la skoene på hylla, gjør 39 år gamle Edgar Davids comeback som fotballspiller.

Den nederlandske midtbanemannen har skrevet under for Barnet og blir spillende trener i League Two-klubben. Det bekrefter klubben på sin offisielle Twitter-konto.

- Den nederlandske legenden, tidligere Barcelona, Juventus, Ajax og Milan-spiller Edgar Davids, har sluttet seg til Barnet og vil dele hovedtreneransvaret med Mark Robson, heter det i pressemeldingen.

Robson er strålende fornøyd med å få en spiller med Davids' meritter og erfaring til klubben, som sliter i bunnen av League Two.

- Jeg er henrykt over å kunne ønske Edgar velkommen til klubben. Hans erfaring som spiller gjennom en stor karriere vil være en stor fordel for alle våre spillere, og jeg ser fram til å bygge et sterkt samarbeid med ham, sier Robson til klubbens hjemmeside.

Edgar Davids, som har vunnet både den nederlandske og italienske ligaen, er en av verdens lettest gjenkjennelige spillere med sine karakteristiske briller og lange hår.

Nederlenderen ble boende i London etter et mislykket opphold i Crystal Palace, hvor han kun spilte seks kamper i 2010. Nå håper han å hjelpe Barnet til å beholde plassen i ligasystemet.

Lørdag kan midtbaneterrieren debutere når Barnet tar imot Plymouth hjemme på Underhill Stadium.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.