RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Davidsen ut mot Drillo

Sist oppdatert:
Strømsgodset-trener og ekspertkommentator Vidar Davidsen er oppgitt over Egil ”Drillo” Olsen etter onsdagens landskamp.

Norges tidligere landslagssjef har gått hardt ut mot alle som syntes onsdagens spill innebar et brudd med landslagets stil.

- Smålig

- Folk med andre meninger blir stemplet som idioter, de er til å spy av , og de har ikke peiling på fotball ifølge professor Olsen. Og det i landets største avis og på riksdekkende TV. Man kan bli vettskremt av mindre og hvem tør si et pip mot den slags professoral autoritet, skriver SIF-trener Vidar Davidsen i en åpenhjertig kommentar på Strømsgodsets hjemmeside.

SI DIN MENING:
Bør vi lytte mer eller mindre på Drillo?
Mer
Mindre
Bryr meg ikke

Se resultat
Og Davidsen stopper ikke der:

- Det gjør meg betenkt at Olsen med all sin autoritet stempler trenere, journalister og tilskuere som idioter, bare fordi de har en annen mening enn professoren. For å være ærlig. Dette synes jeg var en smålig og lett gjennomskuelig måte å bruke sin autoritet til å legge lokk på fotballdebatt her i landet. Jeg har null respekt for måten han ser ned på andres meninger om fotball på, skriver en opprørt Davidsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere