RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Davies senket gamleklubben

Foto: Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PAUL BARKER
Sist oppdatert:
Boltons Kevin Davies scoret vinnermålet mot sin gamle klubb lørdag. Nå håper Bolton at selveste Rivaldo kan føre laget mot nye høyder.

SOUTHAMPTON-BOLTON 1-2: Davies sluttet seg til Bolton i juni i fjor, og har allerede rukket å bli en hit blant fans, spillere og ikke minst manageren.

- Spesielle holdninger
- Det er et fantastisk resultat for oss. Det er alltid vanskelig når du ligger under et mål – spesielt på bortebane – men vi kom tilbake på grunn av en sterk innstilling, noe ikke minst Kevin viste. Han kom til oss i juni og sa; ”jeg blir så lenge du ønsker. Jeg ønsker ikke en kontrakt inntil du ser hva jeg er god for, sier manager Sam Allardyce.

Allardyce berømmer matchvinneren for hans spesielle holdninger.

- Det tok meg bare en liten stund før jeg innså at han hadde det vi ønsket oss. Han viste en strålende innstilling, noe som har smittet over på de andre. Han er det som Bolton Wanderers dypest sett handler om., sier en respektfull manager.

Rivaldo inn?
Hvordan Southampton kunne gi slipp på juvelen hans, har manageren ingen anelse om.

- Jeg vet ikke hvorfor han fikk tillatelse til å forlate Southampton. Det kan være noe så enkelt som at Gordon Strachen ikke likte den spillertypen han er, sier Allardyce, som for øvrig går rundt og drømmer om at den brasilianske superstjernen Rivaldo skal slutte seg til rekkene med det første.

- Vi har snakket sammen, og nå har han dratt sin vei, for å komme tilbake med sin beslutning innen 48 timer. Jeg har forhåpninger om at han kommer, all den tid han har vært hos oss, snakket med meg, og fortsatt virket veldig interessert, sier en håpefull Bolton-boss.

To kjappe
Det var for øvrig Southampton som førte an i starten av kampen lørdag, da Marian Pahars smalt ballen i mål på et langskudd etter bare 21 minutter. I en relativt lite velspilt kamp, skulle det gå adskillige minutter før Bolton slo tilbake i Southamptons storstue. Først var Kevin Nolan frempå med en heading etter 77 spilte minutter, før altså Davies fikk gleden av å si takk for sist til gamleklubben bare minuttet etter.

PS: Claus Lundekvam spilte hele kampen for Southampton.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere