RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dødballkongen Nordlie

(FOTO: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Om Tom Nordlie ikke er noen frelser, virker han i alle fall som en velsignelse for Vikings dødballstyrke.

(Klikk på playknappen i videovinduet over for å se sammendrag av kampen)

SANDEFJORD (Nettavisen): SANDEFJORD-VIKING 3-2:

Mål på dødball har vært uvant kost for Viking i år, men søndag ble det to mål fra cornere. Dødballer har vært en av tingene Nordlie har terpet på i den ene uken han har ledet laget som søndag traff bunnen av Tippeliga-tabellen.

- Viking hadde ikke scoret på corner tidligere i sesongen. Nå scoret vi på frispark mot Stabæk, og fikk to mål på corner mot Sandefjord. Dødballer er en av få ting vi har rukket å fokusere på, sier Nordlie, som mener han ikke har gjort store endringer siden han overtok etter Tom Prahl.

- Som trener kan det være vanskelig nok å sette sitt preg på et lag i løpet av syv måneder. Jeg har vært her i syv dager. Jeg kan ikke gå inn å endre for mye når det gjelder spillestil og slike ting. Det er i så fall snakk om justeringer, sier Nordlie, og peker på at Viking i løpet av ett år har byttet ut trener og hele 19 spillere i stallen. Nå håper Nordlie og bidra med å skape stabilitet og ro i spillergruppa.

- Spillerne skal i alle fall slippe mas, press og fokus på tabellsituasjonen. Jeg vil kun ha dem til å fokusere på arbeidsoppgavene, sier Nordlie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere