RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dødsfall knytter Beckham til Tottenham

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Spredte bestefarens aske utover White Hart Lane.

David Beckham får mest sannsynlig sin Tottenham-debut i løpet av den neste måneden.

Det blir trolig en ekstra spesiell opplevelse for 35-åringen. Ikke bare er det hans barndomsklubb, men det var også her han spredte bestefarens aske i en privat familieseremoni for litt over et år siden. Det skriver The Independent i dag.

Tottenham tilbød Beckham-familien en mulighet til å bruke deres stadion for å komme bort fra fotografer og media. Joseph West, Davids bestefar, hadde sesongkort på White Hart Lane mesteparten av livet sitt.

Dermed bestemte familien at dette ville være et passende hvilested for bestefaren

Etter seremonien skal Beckham ha fortalt en ansatt på stadion at White Hart Lane vekte gamle minner i ham, ettersom bestefaren brukte å ta ham med på kamper her når han var yngre.

- Stadionet lukter helt likt som i gamle dager, spøkte Beckham som satte stor pris på at klubben åpnet hjemmebanen sin for familien.

Et drøyt år senere er han tilbake på White Hart Lane – som spiller.

Den tidligere England-kapteinen trener med Tottenham for første gang tirsdag. Det er lite trolig at Beckham spiller søndagens oppgjør mot Manchester United, men Tottenham prøver å få Beckham spilleberettiget før kampen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere