RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dødt løp før seriestart

Foto: Linn Cathin Olsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Keepertabber sørget for uavgjort i Østfold-derbyet.

Det var ventet en tøff kamp i lokaloppgjøret mellom Sarpsborg 08 og Fredrikstad fredag kveld, men ingen av lagene klarte å gå seirende ut.

Sarpsborg 08 åpnet kampen best og satt inn det første målet etter åtte minutters spill. Etter pausen tok kampen fyr og publikumet i Østfoldhallen ble vitne til flere skåringer. Særpingene gikk først opp til 2-0 etter at Tom Erik Breive satt en enkel retur fra Fredrikstads målvakt før FFK reduserte to ganger.

Med god hjelp fra Sarpsborgs målvakt, Magnus Hjulstad, klarte FFK å komme tilbake i kampen.

Hjelstad sumlet med klarering av et tilbakespill, noe som endte med at han sendte ballen rett i Dino Mulac som traff målet på direkten, etter 70. minutters spill.

Få minutter etter reduseringen ble målskårer Dino Mulac taklet av en Sarpsborg-tilhengeren. Politiet geleidet mannen raskt ut av hallen, mens han mottok en voldsom pipekonsert fra de fremmøtte.

- Når angivelige supportere opptrer på denne måten er det bare trist. Dessverre vil slike elementer fra tid til annen dukke opp. Det er en utfordring for samtlige klubber i de to øverste ligaene, og alle lag arbeider kontinuerlig med å gjøre sikkerheten bedre, sier klubbleder Svein Johannessen til fredrikstadfk.no.

- Vi føler med Sarpsborg 08 som hadde ansvaret for arrangementet. De har med dette fått en lite hyggelig sak å hanskes med. Men vi føler oss sikre på at Sarpsborg 08 vil håndtere denne saken på aller beste måte.

Kampviljen til den angivelige Sarpsborg supporteren så ikke ut til å smitte over på laget som måtte se nok en ball gå inn i eget mål etter en ny uheldig involvering av Hjulstad. Alex Valencia fyrte løs et hardt skudd fra utkanten av 16-meteren og traff midt på målvakten som på klundrete vis klarte duppe ballen bakover og inn i eget mål.

Det neste Østfold-derbyet blir 13. juni når Sarpsborg 08 gjester Fredrikstad stadion i Tippeligaens 11. runde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere