De 11 dårligste

Her er de 11 spillerne som har vært svakest i årets Tippeliga.

09.11.06 10:54

Ikke alle spillere har imponert like mye i Tippeligaen i år. Hvis vi snur Nettavisens spillerbørs på hodet, så finner vi de spillerne som jevnt over har prestert dårligst denne sesongen.

Men for å være med på dette laget, må en ha vært på banen i minst 18 kamper denne sesongen. Dermed slipper spillere som Espen Olsen og Chris Joyce å få spissplassene. De går i stedet til Mihaily Toth og Øyvind Storflor.

Storflor har spilt 22 kamper i Rosenborgs jubelsesong, men utfra karakterene han har fått, er han ikke den som har bidratt mest til seriegullet.

Gode keepere
Den posisjonen hvor nivået har vært jevnt høyest i Tippeligaen i år, er keeperplassen. Heinz Müller er den av keeperne som har fått dårligst snittkarakter, men han har likevel prestert bedre enn Ramiro Corrales som kom på årets lag som beste venstreback.

Odd Grenland er representert med tre spillere blant de elleve verste denne sesongen. Fredrikstad bidrar med to mann.

Tarjei Dale var dagens mann for Odd mot Bryne i onsdagens kvalik-kamp, men sesongen totalt sett har han vært Tippeligaens dårligste spiller når du ser på dem som har spilt 18 kamper eller mer. Han har vekslet mellom å spille på midtbanen og i angrepet.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.