RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De beste V65-tipsene

Sist oppdatert:
En meget spennende V65-omgang, hvor det er overført nesten 1,9 millioner kroner fra forrige ukes jackpot til dagens sekserpott. Her får du de beste tipsene.

Tipsene er utarbeidet i samarbeid med nettips.co.uk.

1. avd:

Løpets luring 2.Tara Boko formen er på vei, og kan mye mer enn vist, første gang ut på volte feilfritt i dag, kan dette være vinneren. 3.Giana Will vant sist til 27,2 odds blir gjort til en meget stor favoritt i dag, kan kanskje gjenta seieren igjen.

2. avd:

12.Deliberate Lie ble styrt ut i fjerdespor i siste sving sist, og det ble for tungt til slutt. Hadde vært vinneren sist med bedre styring seieren kan komme i dag, for her blir det nok tempo på løpet. Kan da ligge aventende, og bruke speeden til slutt. 3.Robin Camas er verdt oppmersomhet i dette løpet. Kan være med fremme tidlig i dag, og gjør sine beste løp fra tet eller 2-3 utvendig.

3. avd:

4.Rakeld trener bra og viser stor fart, har også vært bra bak startvogn i trening. Kan være en banker for de friske. 5.Aaby Trolla tok sin første seier sist, og gjorde det på en imponerende måte. 29,9 ble ny bestenotering, med raske 26,7 på siste 500 meter Første gang på auto, men løpets outsider er nevnt.

4. avd:

En av dagens spillenøtter er dette løpet. 10.Findal Lill skal smyge med i de rette rygger lengst mulig, ikke umulig, med et slik løpopplegg. 9.Gaupen Stjerna vil nok tape en del fra start, og får håpe på tempo, da henter hun mange til slutt, mulig alle? 3.Ing May merk kuskebytte, men har ikke vunnet på 2100 før.

5. avd:

3.Herokusen kommer ut etter pause, men har stor kapasitet, er best skoløs, hvilket er fint mulig i dag, løpets fidus. 10.Mr.Bond holder toppform, men det må klaffe fra tillegg. 5.Gismo Vang er en meget sterk krabat, men voltestart har ofte endt med galopp.

6. avd:

3.Briskar står med to seiere i Monte løp. Gjør hesten det like bra i travløp, kan den være med helt i toppen i dette løpet. Tok to seiere på 2100am i fjor begge fra tet. 6.Sjefsbrunen gjorde et kjempesterkt løp sist ble hengende i tredjespor hele veien, til en sterk tredjeplass. En vinner feilfritt i dette løpet?

Stort forslag:

1.Avd: 2-3
2.Avd: 12-3-1-6
3.Avd: 4-{5-10-6]
4.Avd: 10-9-3-12
5.Avd: 3-10-1-5
6.Avd: 3-6-4-10

Kr:2048,-/Kr:512,-

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere