Siden 1982 har Bruno Reverberi drevet sitt lille italienske profflag på sykkel. I 2013 vil laget bestå, med en mengde unge sykkeltalenter.

Faktisk vil de ha så mange unge ryttere at de blir verdens yngste profesjonelle sykkellag, ifølge Cyclingnews.

Les også: - Det var et tøft valg

Ny navnesponsor
Laget har hatt en rekke forskjellige sponsorer opp gjennom historien, men er kanskje best kjent for tiden på 2000-tallet med de oransje draktene og navnet Panaria.

Det blir også en navneendring nå. Etter ha vært kjent som Colnago-CSF de siste to sesongene, vil navnet nå være Bardiani-CSF.

Laget har nylig vært samlet for møter og planlegging av den nye sesongen.

- Denne korte samlingen er den uoffisielle starten for vårt nye prosjekt, mens vi vil offentliggjøre den nye drakta og detaljer for det grønne laget 11. januar, sier sønnen til Bruno, sportssjef Roberto.

- Vi legger grunnlaget for neste sesong med å planlegge treningsprogrammene og sesongplanene for første del av sesongen. Rytterne vil også gjennomgå medisinske tester med lagets medisinske personell. Det er også det første skrittet for rytterne til å bli kjent og skape en sterk lagånd, som er grunnleggende for suksess i den nye sesongen.

Les også: Overlegen klatregeit

Pozzovivo forlater laget
Selv om flere av rytterne som blir værende i laget blir et år eldre, er de som kommer inn yngre. I tillegg forsvinner lagets kaptein, Domenico Pozzovivo, til Ag2r.

Gianluca Brambilla blir å finne i Omega Pharma-Quick Step. Filippo Savini, som har vært i laget siden 2007, er også ferdig.

Det legger mer press over på spurteren Sacha Modolo og klassikertalentet Enrico Battaglin.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Spennende signeringer
Laget har også signert en rekke spennende unggutter. Hele fem av dem blir profesjonelle for første gang, mens Filippo Fortin kommer over fra Team Type 1.

Det knyttes størst forventninger til Enrico Barbin og Francesco Bongiorno. De to 22-åringene har tidvis herjet på den italienske amatørscenen, i tillegg til fremragende resultater i nasjonscup-rittene.

Laget vant totalt tolv seirer i 2012, hvor etappeseieren til Pozzivivo i Giro d’Italia var høydepunktet.

Disse blir med videre:
Enrico Battaglin, Marco Canola, Sonny Colbrelli, Marco Coledan, Cristian Delle Stelle, Andrea De Corrado, Stefano Locatelli, Sacha Modolo, Angelo Pagani, Andrea Pasqualon og Stefano Pirazzi.

Disse er nye signeringer:
Enrico Barbin, Nicola Boem, Francesco Bongiorno, Donato De Ieso, Filippo Fortin og Edoardo Zardini.

Disse forsvinner ut:
Alberto Contoli, Andrea Pichele, Gianluca Brambilla, Paolo Locatelli, Omar Lombardi, Domenico Pozzovivo og Filippo Savini.