Gå til sidens hovedinnhold

De brente sjansers kamp

Selv om det ble målløst på St. Mary’s Stadium, var det nok flere spillere som rev seg i håret etter kampen. For store sjanser var det nok av.

SOUTHAMPTON – BIRMINGHAM 0-0: Birminghams Geoff Horsfield og Stern John, og Southamptons James Beattie, Kevin Phillips og Michael Svensson hadde alle store sjanser til å score. Enten traff de stolpen eller så var avslutningene svake.

Bruce refset dommeren

Men de brente sjansene til tross, Birmingham-manager Steve Bruce var etter kampen mest opptatt av å kritisere dommer Graham Barber, som han mente ignorerte et soleklart straffespark til ”The Blues” da David Dunn ble felt.

- Southampton slapp unna med mord. Det var ikke engang en 50-50- situasjon, det var straffe og hele stadion så det. David prøvde å holde seg på bena, og at dommeren ikke så at det var en felling er helt utrolig, sa Bruce ifølge BBC.

Strachan enig

Når til og med Southamptons manager, Gordon Strachan, sa seg enig med Bruce, kan man spørre seg om hjemmelaget ikke ble snytt for tre poeng.

- Det så ut som straffe ja, sa Strachan.

For øvrig var Strachan forbannet så spillerne sine som han mente ga fra seg initiativet etter pause. - I første omgang burde vi scoret tre mål, minst. Men så sluttet vi å spille fotball, tordnet han.

Svensson nærmest

Men for de 31.656 tilskuerne var det først og fremst de brente sjansene som var kampens beholdning. Aller nærmest kom nok Sveriges midtstopperkjempe Michael Svensson som bommet på åpent mål fra kort hold. Slik kan det gå når forsvarsspillere er i angrep.

Claus Lundekvam spilte hele kampen for ”The Saints” og klarte seg godt ifølge kamprapportene, mens Jo Tessem fikk 15 minutter som innbytter for Neil McCann.

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot