RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VIDERE: LeBron James og Cleveland Cavaliers har all grunn til å smile.
VIDERE: LeBron James og Cleveland Cavaliers har all grunn til å smile. Foto: Jim Rogash (Afp)

De er videre i NBA-sluttspillet

Cleveland Cavaliers og Washington Wizards vant begge 4-0 sammenlagt.

Både Cleveland Cavaliers og Washington Wizards er klare for kvartfinale i NBA-sluttspillet etter å ha vunnet sine første sluttspillkamper 4-0 sammenlagt.

I Boston hadde gjestene fra Cleveland god kontroll på Boston Celtics for fjerde kamp på rad. LeBron James førte an med 27 poeng i en fysisk tøff kamp. Superstjernen sørget i tillegg for ti returer og åtte poenggivende pasninger.

Skåret i gleden etter kampen var en skade på Kevin Love. 26-åringen fikk skulderen ut av ledd, og er etter alt å dømme utelukket i Clevelands neste kamper.

I Washington sørget 125-94-seier over Toronto Raptors for klubbens første sammenlagtseier i sluttspillet uten tap. Med 4-0 i kamper er hovedstadslaget klare for kvartfinale.

Bradley Beal ble mestscorende med sine 23 poeng.

Etter tre strake seirer mot Dallas Mavericks var også Houston Rockets spådd en oppskriftsmessig 4-0-seier i første sluttspillkamp. Søndag sørget imidlertid Dallas-laget for litt spenning. Med 121-109-seier må det minst én kamp til for å kåre en vinner.

Monta Ellis ble vertenes store spiller med 31 poeng. James Harden sørget for 24 poeng og var mestscorende for Rockets.

Los Angeles Clippers' Chris Paul scoret 34 poeng da laget utlignet til 2-2 i kamper mot San Antonia Spurs. Like imponerende var Blake Griffins 19 returer og 20 poeng. Storspillet kom etter at duoen leverte svake 21 poeng til sammen i forrige kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere