Gå til sidens hovedinnhold

De gamle er eldst

Et samarbeid mellom gamlefar Teddy Sheringham (40) og unggutten Nigel Reo-Coker (21) to minutter på overtid avsluttet en fantastisk uke for West Ham.

WIGAN - WEST HAM 1-2: Sheringham, som fyller 40 år den 2. april, beholdt roen inne i feltet da stadionuret viste 91.55 minutter, tverrvendte og spilte inn til lagkaptein Reo-Coker, som satte inn 2-1.

Resultatet var noe ufortjent, men kom i en uke som har vært fantastisk for londonklubben: Laget spilte seg fram FA Cupens semifinale, der de i tillegg unngår både Liverpool og Chelsea.

- FA Cupen er førsteprioritet for oss nå. Om vi blir nummer seks eller syv i ligaen betyr ingenting; vi har en sjanse til å vinne et trofé, og det skal vi gjøre alt for å klare, sa West Ham-manager Alan Pardew til Sky Sports etter kampen.

Tabbe av Scharner

Wigan var det klart beste laget før pause og tok en fortjent ledelse etter et praktskudd av Lee McCulloch. Etter dette var både Jimmy Bullard og Henri Camara nære på å doble ledelsen, og West Ham var en stund ute på gyngende grunn.

Men en svak nikk av eks-Brann-spiller Paul Scharner tilbake til keeper, like etter pause, gjorde at West Ham-spissen Marlon Harewood snappet ballen og satte den i mål - Harewoods 14. ligamål for sesongen. Scharner rettet nesten opp tabben fire minutter etter, men headingen ble reddet på streken av West Hams Lionel Scaloni.

Og så kom Sheringham på banen.

Captain Fantastic

Sheringham var bare på banen i 10 minutter, men veteranen kan det med å sette sitt preg på kamper. To minutter på overtid sto han bak pasningen som sørget for tre West Ham-poeng. Den unge kapteinen Reo-Coker fikk akkurat de centimetrene inne i boksen han trengte, og vips så gjorde han 2-1.

Og målet kom bare sekunder etter at West Ham hadde klarert et forsøk fra mållinjen, etter at Camara og Pascal Chimbonda var nære på å styre ballen inn.

Det har vært West Hams uke, det er sikkert og visst.

HTML EMBED
Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken