RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De Gea krever offentlig beklagelse fra Spanias statsminister

Spanias statsminister Pedro Sanchez kan bli nødt til å komme med en offentlig beklagelse til stjernekeeperen David de Gea. Foto: Francisco Seco / AP / NTB scanpix
Spanias statsminister Pedro Sanchez kan bli nødt til å komme med en offentlig beklagelse til stjernekeeperen David de Gea. Foto: Francisco Seco / AP / NTB scanpix (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
David de Gea er ikke tilfreds med unnskyldningen han har fått fra Pedro Sanchez etter de ufine kommentarene om stjernekeeperen i 2016.

Saken har sin bakgrunn fra 2016, da toppolitikeren Sanchez, nå spansk statsminister, kritiserte de Gea i forbindelse med at landslagskeeperen var blitt anklaget for å arrangere en fest der kvinner ble tvunget til å ha sex med fotballspillere.

Sanchez uttrykte at han ikke var komfortabel med å ha de Gea som spansk landslagskeeper i lys av anklagene. De Gea avviste sexanklagene, og senere avdekket en etterforskning at påstandene var falske.

Nylig fikk den spanske troppen besøk av den ferske statsministeren under oppkjøringen til fotball-VM i Russland. Da ble de Gea avbildet med hendene i lommene mens de andre spillerne applauderte Sanchez' ankomst.

Riktig nok viste det seg at Sanchez henvendte seg til de Gea for å beklage uttalelsene.

– Jeg godtok høflig unnskyldningen hans. Saken er bare den at det han sa på det tidspunktet (i 2016) var offentlig, så jeg synes også at beklagelsen hans burde være offentlig, sier de Gea ifølge spanske medier.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere