De Gea på plass i Manchester

Foto: Javier Soriano (AFP)

Gjennomfører den obligatoriske legesjekken.

27.06.11 16:46

Spanske David De Gea har lenge blitt nevnt i forbindelse med en overgang til Manchester United og blir sett på som en perfekt erstatter for Edwin van der Sar.

Keeperen har ved flere anledninger blitt meldt så godt som klar for Premier League-mesterne, men enn så lenge har ingenting blitt bekreftet fra offisielt hold.

Nå ser det imidlertid ut som den ventede overgangen nærmer seg med stormskritt. Mandag var nemlig De Gea på plass i den engelske industribyen for legesjekk.

Sisteskansen var nylig med å føre Spania til triumf i U21-EM og det er denne turneringen som er grunnen til at spanjolen har måttet utsette signeringen for United.

Det er ventet at manager Sir Alex Ferguson vil betale rundt 17 millioner pund for å sikre seg den unge burvokteren fra Atlético Madrid, skriver Sky Sports.

På mikrobloggen Twitter har flere engelske journalister publisert bilder av De Gea i Manchester og dermed vil det nok bare være et spørsmål om tid før penn møter papir.

United har vært aktive på overgangsfronten så langt denne sommeren og både Ashley Young fra Aston Villa og Phil Jones fra Blackburn er begge klare for klubben.

Med den 20 år gamle keeperen også snart på plass, har Ferguson igjen vist at han ønsker å bygge et slagkraftig lag for framtiden.

Etter denne sesongen la tre profilerte United-spillere opp. I tillegg til van der Sar, har også Gary Neville og Paul Scholes takket for seg som spillere i Old Trafford-klubben.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag