RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De norske enkelt videre

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)
Sist oppdatert:
Nordmennene kom seg helskinnet gjennom kvalifiseringen. Følg hoppingen direkte nå.

Se nederst for resultatene.

Anders Bardal, Anders Jacobsen og Johan Remen Evensen måtte fredag kvalifisere seg for å delta i lørdagens VM-renn i normalbakke.

Det klarte de greit.

Jacobsen nærmest
Jaocbsen var femte beste av de som måtte kvalifisere seg etter et hopp på 100 meter. Det var to meter bak kvalifiseringsvinneren, japanske Daiki Ito. Robert Kranjec og Michael Uhrmann var også over 102 meter i kvalifiseringen.

Anders Bardal ble for øvrig nummer ti med et kvalifiseringshopp på 96,5 meter, mens Johan Remen Evensen ble nummer 13 etter et hopp på 97 meter. Tom Hilde og de andre forhåndskvalifiserte fikk ikke poeng for sine hopp fra en lavere avsats, men Hilde landet på 94,5 meter. Det er imidlertid verdt å merke seg at han hoppet 105 meter i treningsomgangen før kvalifiseringen.

Flere stod over
Flere av de beste stod over i kvalifiseringen, blant andre Thomas Morgenstern, Simon Amman, Severin Freund og Kamil Stoch, men Adam Malysz hoppet. Han viste også at han er en klar medaljekandidat etter et hopp på 100,5 meter.

Lørdagens renn i normalbakken starter 15.00. Nettavisen følger selvsagt hvert hopp direkte også da.

Under kan du se resultatene fra treningshoppingen. De forhåndskvalifiserte er plassert nederst siden de ikke fikk registrert poengsum, men kun lengde på sine hopp.

8777

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere