RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De Rossi så rødt da Roma rotet bort seieren

Foto: Alberto Pizzoli (AFP)
Sist oppdatert:
Uten John Arne Riise på banen viste ikke Roma seg fra sin beste side.

CHIEVO - ROMA 2-2:

Roma trengte tre poeng i bortemøtet med Chievo lørdag kveld for å henge med i toppen av Serie A, og alt så bra ut da laget gikk til pause med 2-0-ledelse etter to scoringer av Fabio Simplicio.

Men etter hvilen viste laget, som sist helg tapte svært så lite overbevisende 1-3 for Palermo, at det fortsatt er mye som bør rettes på i de bakre leddene.

Til vår egen John Arne Riises forsvar, skal det sies at venstrebacken ikke var å finne i Romas lagoppstilling grunnet en lårskade. Det spørs likevel om sunnmøringen kunne bidratt så mye ved Chievos opphenting.

Et kvarter ut i andre omgang sendte nemlig vertenes Davide Moscardelli i vei et skudd fra langt hold, som burde ha vært enkel keepermat for sisteskansen Julio Sergio. Keeperen glapp imidlertid ballen, og plutselig var Chievo med i kampen igjen.

Sju minutter før slutt var opphentingen et faktum da Pablo Cranoche satte inn 2-2, og vondt gikk til verre for Roma da Danielle De Rossi fikk en tidlig dusj som belønning for en stygg takling på målscorer Moscardelli et par minutter senere.

Det betyr at Roma taper terreng til Milan i tet.

Sistnevnte topper tabellen i Serie A før kampen mot nedrykkstruede Brescia hjemme på San Siro sent lørdag kveld, og avstanden ned til Roma - som nå befinner seg på sjuendeplass på tabellen - er på sju poeng før kveldskampen.

Roma kan også måtte klare seg uten John Arne Riise i onsdagens Champions League-oppgjør mot Cluj, ettersom venstrebackens lårtrøbbel antakeligvis ikke er leget innen den tid.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere