RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Debut som ga mersmak

Foto: Foto: Scanpix
BELFAST (TV 2 Nettavisen): Onsdag fikk Hassan El Fakiri sin etterlengtede landslagsdebut. - Det var veldig gøy å få sin første landskamp, sier Hassan El Fakiri til TV 2 Nettavisen.

- Nord-Irland gikk veldig aggressivt ut, og det var hektisk de første ti minuttene. Etter det synes jeg det gikk greit.

Omskolert
Den tidligere midtbaneeleganten er omskolert til back i Monaco. De offensive kvalitetene til norskmarokkaneren er udiskutable, men mange var spent på de defensive egenskapene. Fakiri løste imidlertid oppgavene på en solid måte.

- Jeg vil jo helst spille back på landslaget, ettersom det er den plassen jeg har i Monaco. Det var litt uvant i starten, men nå trives jeg med den rollen sier Fakiri, som skryter av medspillerne på landslaget.

- Jeg synes Norge har mange veldig gode spillere. I dag fikk jeg veldig god hjelp av Ronny Johnsen. Han ga beskjeder og fikk meg til å slappe av. Jeg følte at vi hadde god kontroll, sier den tidligere Lyn-, Brann- og Rosenborg- spilleren.

Offensiv
- I første omgang fikk jeg gått mye frem på banen. Jeg synes det gikk veldig bra, vi spilte fin fotball og klarte å holde ballen i laget i flere trekk.

Etter pausen ble det ikke like bra. Det skyldes muligens at vi ledet 3-0, tror spilleren som startet angrepet som ledet til 1-0.

Nå håper han innsatsen i debuten holder til fornyet tillit når Åge Hareide tar ut troppen til neste landskamp.

- Jeg vil være videre, sier han bestemt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere