*Nettavisen* Sport.

Debutant må melde forfall

Foto: (SCANPIX)

Bodø/Glimts keeper Tor Egil Horn ble svært overrasket da TV 2 Nettavisen kom med meldingen om at han er plukket ut på landslaget. Men sisteskansen er tvunget til å melde forfall.

05.01.04 16:01

- Hva? Er dette en spøk? Nei, nå ble jeg helt satt ut, sier Tor Egil Horn da TV 2 Nettavisen kom med meldingen om at han er plukket ut av Åge Hareide i troppen som reiser til Hong Kong i slutten av januar.

- Nei, dette var positivt. Det gir meg et signal om at Åge Hareide har lagt merke til meg, og det setter jeg virkelig pris på, forteller en strålende fornøyd Bodø/Glimt-keeper.

Må melde forfall

Tor Egil Horn er imidlertid skadet, og kommer til å melde forfall til turneringen i Hong Kong.

- Jeg går for tiden på krykker, og kommer ikke til å kunne være med. Men hvordan jeg skal gå frem nå overfor fotballforbundet, vet jeg ikke enda, sier en fremdeles overrasket Horn til TV 2 Nettavisen.

Har du ambisjoner om landslagsspill i fremtiden?

- Mitt fokus er først og fremst å gjøre det best mulig for Bodø/Glimt. Men et naturlig skritt oppover i karrieren vil naturligvis å prøve å bli god nok til det norske landslaget, svarer han.

- At jeg nå ble plukket ut, viser at Åge Hareide følger med. Og det signalet tar jeg med meg videre, understreker Tor Egil Horn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.