MANCHESTER UNITED - YOUNG BOYS 1-1:

Ralf Rangnick fikk en strålende start på Champions League med Manchester United da Mason Greenwood sendte hjemmelaget i føringen på spektakulært vis.

På motsatt banehalvdel ville ikke Fabian Rieder være noe dårligere da han banket ballen i krysset før pause.

Andre omgang ble preget av et roligere tempo med flere bytter, og dermed feilet Manchester United i forsøket på å slå Young Boys i Champions League denne sesongen.

LES OGSÅ: Neville reagerer på det som skjer i Arsenal: - Kleint

Fikk debuten

Etter å ha spilt i ungdomsavdelingen til Manchester United, signerte Tom Heaton sin første proffkontrakt med klubben i 2003. Etter seks utlån og en lang vei til førstelaget forlot han klubben i 2010, men United hentet tilbake målvakten i sommer.

Under sin tid i Manchester United rakk han aldri å få sin offisielle debut for førstelaget, men under Champions League-kampen mot Young Boys ble 35-åringen byttet inn i det 68. minutt.

David de Gea fikk hvile under onsdagens oppgjør, og dermed fikk andrekeeper Dean Henderson muligheten fra start.

Heaton ble også den eldste engelskmannen til å debutere i Champions League siden John Lukic i 2000, som da spilte i Arsenal.

LES OGSÅ: Denne detaljen sier mer om Mørk enn folk flest vet: - Eneste foreldrene mine godtar

Skadet i siste sekund

Aaron Wan-Bissaka har fått kamp om plassen etter at Ralf Rangnick overtok Manchester United etter Ole Gunnar Solskjær.

Engelskmannen måtte vise seg frem for å ta tilbake høyrebacken fra Diogo Dalot, som har startet de to siste kampene for United.

Wan-Bissaka spilte ingen stor kamp, og det hele toppet seg da han tilsynelatende krasjet i reklameskiltet helt på tampen av kampen.

Noen minutter etter kampslutt ble 24-åringen fraktet av banen på båre.

- Aaron Wan-Bissaka fikk to slagskader, så vi får se hvordan det utvikler seg, sier Rangnick til BT Sports etter kampen.

Drømmestart

Allerede etter åtte minuttet vartet Mason Greenwood opp med en scoring han sent vil glemme.

Svenske Anthony Elanga og Luke Shaw kombinerte flott, før sistnevnte slo et godt innlegg til den unge engelskmannen.

Innlegget kom bak Greenwood, men angrepsspilleren avsluttet på akrobatisk vis med ryggen mot mål.

LES OGSÅ: The Athletic: Digne kranglet med Benitez - satt ut av laget

Slo tilbake

Donny van de Beek slurvet det til da han serverte ballen til Fabian Rieder, som limte ballen i krysset bak en utspilt Dean Henderson.

Dette var 19-åringens første mål i Champions League, og for en måte han gjorde det på.

- Det er virkelig svakt av Donny van de Beek. Flott mål av Rieder, skriver Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst på Twitter.

Manchester United har ikke klart å holde nullen i noen av sine fem siste gruppespillkamper i UEFA Champions League på Old Trafford.

- Dette er deres lengste rekke på hjemmebane uten å holde nullen i dette stadiet av konkurransen, skriver OptaJoe på Twitter.

Til lørdag møter Manchester United bunnlaget Norwich på bortebane. Da stiller trolig Ralf Rangnick med et helt annet lag enn han gjorde mot Young Boys.