Gå til sidens hovedinnhold

Debuterte i storseier

Martin Lund fikk sin debut Skeid lørdag i 4-0 seieren over Steinkjer på Bislett. – Det var godt å komme i gang, sa Martin Lund etter kampen.

BISLETT: Skeid valset over Steinkjer lørdag og vant til slutt 4-0 etter en fartsfylt 2.omgang.

Svak første omgang

Men Skeid produserte svært lite de første 45 minuttene på Bislett, noe som bekymret trener Stig Mathisen.

– Jeg er langt i frafornøyd med prestasjonene i første omgang. Vi produserer noen sjanser, men produserer for lite, sa han etter kampen.

- Hva sa du til spillerne i pausen?

– At vi måtte ha høyere tempo og vi måtte ha mer kraft fremover. Når vi fikk mål så åpnet det mer rom for oss. Mål preger kamper og andre omgangen var jo godkjent, smiler Mathisen.

God debutant

Martin Lund ble klar lørdag for spill etter overgangen fra Kolstad. Og spilleren markerte seg svært positivt i første kamp med to innvolveringer i Skeids to første mål.

Først slo han corneren som Svein Tore Brandshaug nikket inn til 1-0, mens den andre corneren også endte på hodet til Brandshaug, som nikket ned til Oluwasegun Abijodun som enkelt la på til 2-0.

– Det føles godt å debutere. Jeg fikk beskjed om å ta dødballer, noe som er lenge siden jeg har gjort. Hadde jeg scoret på sjansen min hadde dette vært en perfekt debut, smiler Martin Lund etter kampen.

Skryter av klubben

Martin Lund er imponert over sine nye lagkamerater i Skeid.

– Dette er spillere som vil noe og ikke bare møter opp på trening. Det er en fin en gjeng og jeg har ingenting å klage på, sier spilleren som har kontrakt ut året.

Stig Mathisen likte også det han så av nykommeren.

– Han gjorde en bra kamp og hadde noen gode dødballer, oppsummerte treneren etter kampen.

Skeid fastsatte sluttresultatet scoringer av med Stian Pettersen og Peter Sørensen Nergaard. Sistenevnte løp forøvrig nesten hundre meter for å feire sammen med Skeidoksene.

PS: Det var svensk dommertrio under lørdagens kamp ettersom de har utveksling mellom landene i et prøveprosjekt.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner