Tottenham-spiss Jermaine Defoe har pådratt seg det man frykter er en brukket fot, en skade som vil sette spissen ut av spill i minst seks uker - og i verste fall glipper resten av sesongen for nyervervelsen på White Hart Lane.

Det melder Times Online lørdag.

Det var på torsdagens trening at Defoe skadet seg, og spilleren var ifølge den engelske avisen ikke involvert i fredagens trening.

Jermaine Defoe har tatt Tottenham med storm, og hjulpet klubben med tre mål i de fem kampene han foreløpig har spilt etter overgangen fra Portsmouth. Men med landslagsmannen ute av spill settes det dermed ny fart i ryktene om at Robbie Keane kan være på vei tilbake til londonlaget.

Liverpool-spissen forlot Tottenham så sent som i sommer, men etter at Rafael Benitez ikke ville avkrefte at Keane kan være på vei vekk fra Merseyside ble det spekulert i om Tottenham ville hente ham tilbake.

Også Ian Wright, den tidligere Arsenal-stjernen, rådet Keane til å forlate Anfield i sin spalte i The Sun fredag.

Spurs-manager Harry Redknapp er visstnok parat til å legge press hos sitt eget klubbstyre for å hente inn flere forsterkninger til et lag som har slitt voldsomt i årets Premier League.

Om det fører Robbie Keane tilbake til gamleklubben er likevel uvisst. Det eneste som er sikkert er at Jermaine Defoe mister kampene mot Bolton lørdag og Arsenal neste søndag, i tillegg til ligacupfinalen mot Manchester United 1. mars.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).