*Nettavisen* Sport.

Defoe ute mot Spurs

Foto: AP/Scanpix

Får ikke spille mot tidligere lagkamerater.

22.03.08 15:45

Lørdag møtes Tottenham og Portsmouth på White Heart Lane.

For Jermain Defoe ville kampen vært et gjensyn med tidligere lagkamerater i Tottenham, men Portsmouths storscorer får ikke spille lørdagens kamp.

Ny regel
I sommer kom det nemlig en ny regel for spillere som er på utlån. Dersom de først lånes ut og deretter skriver under permanent, kan ikke spilleren møte sin tidligere klubb den sesongen overgangen skjedde.

Og det er dette som er tilfelle for Defoe. Først ble han lånt ut fra Tottenham til Portsmouth, før han skrev under for klubben dagen før overgangsvinduet stengte.

Og dermed blir han nødt til å se lørdagens oppgjør fra tribunen.

- Inn blant topp ti
Portsmouth har overrasket mange denne sesongen og ligger på en sterk femteplass på tabellen. Tottenham har ikke hatt en like vellykket sesong og ligger på en, for dem, skuffende ellevte plass.

Men Tottenhams hovedtrener Juande Ramos er bestemt på å avslutte sesongen med stil, og målet er å komme inn på topp 10 på tabellen.

- Målet er å vinne så mange av de gjenværende kampene som mulig, og at spillerne gjør sitt beste. Det er ikke noe press på oss lenger, sier treneren til klubbens hjemmeside.

Og treneren tror oppgjøret mot Portsmouth blir en kamp med mye godt spill.

- Det her er en kamp hvor to lag er på midten av tabellen, og ingen har noen store mål på dette punktet i sesongen. Portsmouth har hatt en fantastisk sesong, men hver kamp er forskjellig. Vi håper på et godt resultat, sier Ramos.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag