RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Defoe vurderte å forlate Spurs

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Spissen var frustrert over mangel på spilletid.

Jermain Defoe har ikke hatt en god sesong. Før kampen på søndag hadde han ikke scoret i årets Premier League-sesong, men mot Wolverhampton fikk han endelig hull på byllen og scoret to mål.

Vurderte exit
Nå avslører han til Daily Mail at han vurderte å gi seg i Tottenham da han satt på benken kamp etter kamp tidligere i år.

- Det har vært tøft. Man begynner å tenke «hva gjør jeg her». Jeg er vant til å spille store kamper, og har spilt store kamper for både klubb- og landslag, sier Defoe, som i år har blitt vraket til kamper som Milan, Manchester United, Arsenal og Liverpool.

- Jeg husker jeg spilte mot Charlton i FA-cupen og scoret to mål (Tottenham vant 3-0, red.anm), og ble benket kampen etter. Jeg ble opprørt, fordi jeg får selvtillit så fort jeg scorer noen mål, og føler på meg at jeg vil score i neste kamp. Så møtte vi Manchester United, og jeg ble vraket, sier den engelske landslagsspilleren.

- Jeg er 28 år, jeg kan ikke sitte på benken. Jeg trenger ingen til å legge en arm rundt meg og si at jeg må fortsette å jobbe på, forteller han.

- Tøft
Det var spesielt tøft for Defoe å sitte på benken fra start da Tottenham spilte mot AC Milan på San Siro.

- Det var tøft, fordi det var en stor kamp. Jeg så frem til denne sesongen, spesielt siden jeg føler jeg bidro forrige sesong, da vi endte på fjerdeplass og jeg scoret mange mål, sier Defoe, som scoret 18 mål forrige sesong.

Torres og Rooney
Han skulle ønske han hadde fått like mye tillit som Fernando Torres og Wayne Rooney, som begge har hatt perioder med måltørke uten å få mindre spilletid.

- Ta Fernando Torres som eksempel. Manageren (Carlo Ancelotti, red.anm.) kommer til å la ham spille, fordi han er en fantastisk spiller. Hva så at han ikke har scoret - han er en målscorer. Det er det han gjør.

- Wayne Rooney scoret ikke på flere måneder, men Ferguson fortsatte å spille med Rooney, fordi han visste han ville begynne å score igjen etter hvert. Det er forskjellen, poengterer Defoe.

Så får vi se om to mål på søndag gir ham plass i startelleveren når Tottenham tar imot Milan til returoppgjør på White Hart Lane på onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere